dorotar u nas Karola też nie lubi spłukiwania, ale nie dlatego że wody się boi, ona nie lubi jak piana jej wchodzi do oczek, bo samą wodą to lubi się lać po głowie, my głowę myjemy co 2 dni bo tak nam zaleciła dermatolog, Karola strasznie się drapała po głowie, zczela się jej ciemieniuszka robic. I mamy specjalny szampon.. hm.. nie widzę róznicy poza tym że przestała się drapac. Niby lekarka mi tłumczyła że nawet jesli włosy nie są przetłuszczone maluchom myje się co 2 dni bo przeciez one się teraz mega pocą i je to poprostu swędzi.
sosnowiczanka matko.. ja byłam u fryzjera w kwietniu;p odrosty mam kolosalne, ale nie mam kiedy iść jak teraaz mojej mamy nie ma.
milva mi się też koszatniczki zawsze podobały

nawet je miałam na przechownie urlopowe ponad 3 tyg

fajne oswojone, aczkolwiek jednak wolę pieski;p Ale maluchy są cudne

Z tego co wiem to brat chciał zeby miały małe przynajmniej raz, ale my myslelismy ze on zartuje a tu bum sms mamy 6 małych. Wątpie zeby był chętny je wysteryliowac... a powinien
było cos fajnego n tym ekofestynie???
nastazja cos się ostatnio koło was plącze ciągle jakies pierdziulstwo. Mam nadzieję że oczko się szybko wyleczy, a ty wiesz co moglo ci zaskodzic przed pizzą???
rozmawiam z córcią... tzn ona nie daje mi spokoju;p;p
mama!
co?
co to? i pokazuje mi zabawkę
odpowiadam..
ona aaaaa kapka
uwielbiam jej slowa ka ko ke ki i inne wszystko na jedno kopyto a jednak rozumiemy się jak nikt

a kapka to koparka;D
bylismy w ustroniu

fajnie było ciepłooooooo, lody, jarmark, sspacer, potem mała pauza czekając na babcie bo miała obiad i mielismy isc na spacer jeszcze ale Karola zepsuła klapki mojemu chrzesniakowi w nich chodzac.. i został bez butów. Do auta musiał isc z sanatorium na boso bo nawet nei bylo gdzie kupic w poblizu jakichs butow.
Moje chłopaki wracaja jutro, miałam nadzieję na spokojny wieczor, ale młoda czyta gazetki sklepowe, więc bedzie co zbierac, a ze zdrzemnela sie po drodze do domu to co pytam czy idziemy spac jest krzyk i ostre nie!