reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Grudzień 2011

Gosia, ja nie wiem, po czym Wy rozpoznajecie dziewczynkę na tej fotce, ale dzięki :)

Co do herbaty to jakieś zdzierstwo! Ja kupiłam w sklepie zielarskim Herbapolu opakowanie 25g za 3,50 zł. Właściwie kupiłam 2 i mogłabym Ci jedno zaproponować, ale skoro jutro rodzisz to nie ma chyba sensu ;)

Phelanio, ale chamówy! Jaka ciężarna z ulicy? One same są z ulicy! :/

Ostatnia edycja:
reklama
dobry wieczór :-)
ja właśnie się obudziłam bo mnie jakoś zmorzyło. 2godz drzemki dobrze mi zrobiło ale teraz pewnie pół nocy będę się męczyć zanim zasnę.
wy tu o takich słodkościach piszecie a ja nie mam na nic takiego ochoty, nawet na te apetycznie wyglądające ptysie!!
za to się trochę wkurzyłam, poszłam do kuchni żeby sobie odgrzać chińszczyznę, którą dziś robiłam na obiad a tu patrzę, echo, zero, null... M zabrał całość do pracy a mi pozostanie hmmm zjedzenie chleba na kolację! a głodna jestem jako cholera bo jedynie rosół dziś zjadłam...

idę więc na mandarynki , pomarańcze i kiwi :-D ot moja kolacja na dziś!

Phelania- w Medicoverze nie mialam ktg-ja chodze do Medicovera do Atrium, ale jakby co to pamietaj co Ci pisałam wczesniej -jedziesz na IP sciemniasz ze masz skurcze, czujesz słabo ruchy-i łaski Ci nie robią-ktg musza zrobic,

Gosia, ja nie wiem, po czym Wy rozpoznajecie dziewczynkę na tej fotce, ale dzięki :)

Co do herbaty to jakieś zdzierstwo! Ja kupiłam w sklepie zielarskim Herbapolu opakowanie 25g za 3,50 zł. Właściwie kupiłam 2 i mogłabym Ci jedno zaproponować, ale skoro jutro rodzisz to nie ma chyba sensu ;)

ja doskonale widzę już na pierwszym usg widziałam różnicę i podejrzewałam że chłopak (normalnie czarownica) będzie potwierdziło się buziak był zupełnie inny :tak: co do herbatki to tak jak mówisz dzięki ale już mi raczej potrzebna nie będzie:-D teraz się śmieje a zobaczymy co jutro zrobię bo narazie to dupa blada oprócz tego że dziś próba białej ściemy i malin to nic!!!! ale co tam!!! jutro będę się martwić !!!!

Warszawianki i okoliczne Mamuśki :-) Pozwalam wrzucić sobie tutaj i na wątek zakupowy również, żeby nie zginęło ;-) W najbliższą sobotę darmowa inspekcja fotelików samochodowych, pomiędzy 9.00 a 17.00 :tak:

385816_298638860157544_189560451065386_990764_758224823_n.jpg

Aga7602- jak odbiore kwitek od swojej Diabetolog ze mam cukrzyce , to pojade tam na IP ,zobacze w sumie jak sie bede czula narazie nie mam zadnych obaw,maly szaleje w brzuszku, podbrzusze leciutko daje sie we znaki ale jak leze na lewym boku:eek:wiec narazie tragedi nie ma chce poczekac na jakies porzadne skurcze:-Da moze Tobie Gin powiedzial dlaczego tak czesto musisz robic KTG majac cukrzyce ciazowa?
Sergi - dzieki za info przyda sie:-)

Sergi dzięki ale nie wiem czy mnie puszczą już po porodzie do domu ha ha ha :-D:-D:-D

ja sobie jaja robie a ciekawe jakie jutro usprawiedliwienie będę miała !!!!!:zawstydzona/y:

przypomniało mi się jak to lekarz mój dziś że ja to już przygotowana i nastawiona na poród jestem, a ja na to że jak się objecało 50 osobom to trzeba przynajmiej się starać dotrzymać słowa spojrzał dziwnie na mnie i pomyślał pewnie że dużą mam rodzinę :eek:

Ostatnia edycja:
Mam pytanie do dziewczyn z cukrzycą ciążową bo widzę że nie jestem sama. Piszecie o zaświadczeniach od diabetologa. Trzeba takie mieć do porodu? Moja gin jak na razie nic nie mówiła jedynie wpisała mi w kartę ciąży.

Ja na szybciutko...
Super, że wszystkie wizyty były pomyślne. Coś czuję, że Majeczka będzie następna:-p:-)
Ja się kładę, bo..boli mnie brzusio..kąpiel nie ulżyła, więc może..Mój mnie "skomlementował", że chodzę jak kaczka dzisiaj..ale się nie nastawiam..jak coś, dam znać;-)
Buziaki kochane..

reklama
przypomniało mi się jak to lekarz mój dziś że ja to już przygotowana i nastawiona na poród jestem, a ja na to że jak się objecało 50 osobom to trzeba przynajmiej się starać dotrzymać słowa spojrzał dziwnie na mnie i pomyślał pewnie że dużą mam rodzinę :eek:

No bo w pewnym sensie masz. Internetową :)

Do góry