reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2014

Witam się i ja :)
PaulinaMaria - szybkiego powrotu do zdrowia!! Angina jest strasznie upierdliwa, a w lato szczególnie... no, poza jedzeniem lodów :D Dostałaś jakiś antybiotyk?
Żołądek dopomina się o swoje, a ja bym jeszcze poleżała i się poleniła... :) w końcu sobota!

reklama
Witajcie!
Napisałam długiego posta i ech, wcięło go. :wściekła/y:

Dziewczynki ja choćbym chciała wziąć udział w dyskusji co do porodu naturalnego i cesarskiego cięcia, to nie mogę z racji, iż jest to moja pierwsza ciąża. Ale bacznie czytam uwagi i nabieram wiedzy teoretycznej. :zawstydzona/y:

Paulina- dużo zdrówka! Co za paskudztwo się do Ciebie przyczaiło, współczuje. :-(

Ewelinka
- co tam się Kochana wczoraj wydarzyło, jeeej! W upały teraz tylko spędzaj czas pod wiatrakiem wentylatorem i nie wychodź z domu!

Madzia UK
- jak się czujesz? Odliczam razem z Tobą do wizyty! Ja mam swoją we wtorek, i tez doczekać się już nie mogę.

Renia b- ja wczoraj byłam cały dzień na plaży ze znajomymi i też już po 21. padłam w łóżku jak kawka i spałam dzisiaj do 8. :-)

Dzisiaj chyba nigdzie nie wychodzę, nic mi się nie chce, oj nie. :zawstydzona/y:

Witam
Paulina zdrowka zycze zeby szybko ci przeszla angina.
Ja Jule rodzilam naturalnie i teraz tez Bym chciala naturalnie tylko zeby tym razem obylo sie bez okcytocyny i trzy dniowego wywolywania. cc sie boje bardziej niz naturalnego tego bolu po.
życze milego dnia dziewczyny Ja z corka jade nas wode bo zapowiada sie upal dzis Pozdrawiam Sorry za bledy ale pisze z tel

Ja z racji wczorajszego zaslabniecia dostalam polecenie na umowienie się na wizytę kontrolna w przyszłym tygodniu... i umowilam sie na 24 na 15.00 . Powiedzial ze zrobi tylko szybko sprawdzajaco usg bo 31 polowkowe.

Dziewczyny dostałam antybiotyk i probiotyk.
Teraz mam dylemat czy boli Mnie spojenienie albo mam uczucie jakby opuchnięte narządów rodnych .Normalnie jakby ktoś mnie tam kopał i dretwienie.
Możliwe ze to z ucisku macicy?
Nawet jak kaszle to boli....
Zanag- u Mnie w Australii zima teraz .
Idę poleżeć.

Oj, Paulina - zapomniałam ;) piszę z telefonu i poza Twoim imieniem nie widzę żadnych informacji...
Ale zimą w Australii też chyba można jeść lody? :D

Witam Dziewczyny,

Nie nadrobilam jeszcze wszystkich wpisów, choć zaglądam codziennie ;)

Wiec na razie tylko sie witam i życzę PaulinieMarii dużo zdrowia!

Miłego dnia i pewnie odezwę sie jeszcze jak wszystko przeczytam.

Buzia!

reklama
Do góry