Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Zastrzyki bierz o jednej porze, jedzenie nie ma nic do rzeczy.... Heparyna powinna być w lodówce zadbaj żebyś ją miała odpowiednio przechowana. W samolocie trzeba to zgłosić albo na lotnisku,zorientuj się żeby ci nie zabrali jej bo wtedy nie masz po co lecieć..,.Witam wszystkie użytkowniczki forum. Na początku bardzo przepraszam jeśli się powtórzę ale moje pytanie jest dość ważne, a nadrobienie tyłu stron wpisów w tym temacie trochę mi zajmie.
Jestem w ciąży, 5 tydzień. Dostałam od ginekologa heparyne w zastrzykach i acard właściwie bez żadnego wyjaśnienia, niestety u mnie na NFZ wizyta trwa dość ekspresowo. Doczytalam na jednym z forum że nie powinnam brać tych leków jednocześnie więc od dziś acard będę brała wieczorem. Mam tylko pytanie, zastrzyki robicie po jedzeniu czy przed? Nie ma żadnych wytycznych w ulotce. Robię po tak samo jak zarzywam acard ale nie wiem czy to poprawna opcja. Kolejna kwestia czy przy zastrzykach z heparyny powinnam jakoś szczególnie unikać słońca? Lece w poniedziałek na dawno planowany urlop (lekarz wie) i nie wiem jak to powinno wyglądać na miejscu. Będę wdzięczna za wszelkie sugestie i podpowiedzi :=)
Ania
Zastrzyki bierz o jednej porze, jedzenie nie ma nic do rzeczy.... Heparyna powinna być w lodówce zadbaj żebyś ją miała odpowiednio przechowana. W samolocie trzeba to zgłosić albo na lotnisku,zorientuj się żeby ci nie zabrali jej bo wtedy nie masz po co lecieć..,.
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom