Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja tez mam hetero oba i tylko kazali brać mi acard 75 a od pozytywnego testu 150. Heparyny nie chcą dać . Jutro mam jeszcze wizytę u innej lekarki która podobno jest najlepsza przy poronieniach i dzięki niej dużo dziewczyn zachodziło w ciąże i donosiło . Zobaczymy jakie wrażenie na mnie zrobi .
Skąd jesteś? Szukam lekarza w Krakowie.
Wiem właśnie naprawdę staram się z całych sił ale są momenty że strach wygrywa a jak ty sobie radzisz z strachem?Jest ciężko ja też jestem po dwóch poronieniach w 7 tyg teraz na neoparin 0.4 i acard 75...obecnie w 13+5 tyg ciąży i wszystko jest ok. Ale strach pozostanie z tobą, trzeba myśleć poytywnie że wszystko będzie dobrze![]()
Tak nie zawsze ale są dni że jak się wyjmę igłe to krew poleci. Tak samo z siniakami raz wychodzą raz nie.Dziewczyny czy wam też po wyjęciu igły leci krew. Z początku nic mi się takiego nie dzialo
Czasem mi się tak działoDziewczyny czy wam też po wyjęciu igły leci krew. Z początku nic mi się takiego nie dzialo