Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tak wszystko ok wiek ciąży 9w1d wszystko się zgadza crl 2.47 cm ślicznie bobas machał nóżkami i rączkami [emoji173]️ kolejna wizyta po nowym roku 2.01 i badania prenatalne już się doczekać nie mogę... Więc chyba te zastrzyki i na mnie działają [emoji106]
Możesz brać nospe i paracetamol.Ja mam małe zmartwienie. Jestem teraz w 16 tyg i wczoraj wieczorem zaczął mnie boleć brzuch (bóle skurczowe) masakra bardzo sie wystraszylam. Najgorsze że nie chciało ustąpić. Wzięłam no spe (pomogło) dziś od rana znowu mnie pobolewa, nie tak jak wczoraj ale co jakiś czas czuję skur. Dzwoniłam do lekarza ale nie odbiera. Nie wiem czy mogę brać tą no spe czy nie? Może lepiej jechać do szpitala już sama nie wiem
Lekarz oddzwonił powiedział żebym podwoiła dawkę luteiny brałam 2tab dziennie teraz mam brać 4 . Jak nie będzie poprawy to mam przyjść. Mam w domu w razie czego też no spe. Te bóle kojarzą mi się tylko z jednym, pamiętam je z poprzednich nieudanychy ciąż...