WitamHej!!!Noli też daje bardzo popalić. Ma straszne kolki no i płacze większość czasu. Jest nieodkładalny. Drzemeczki najchętniej na rękach
Mam jeszcze jednego synka i trudno mi sprostać wymaganiom każdego z nich. Jest ciężko i czekamy na lepsze dni...
Obydwa imiona przepiękneCieszę się że coraz lepiej odnajdujesz się w roli mamy
Dla Julii jesteś najlepszą mamą pod słońcem, mimo, że czasem pewnie tak się nie czujesz.
Noli też dużo się uśmiecha pomiędzy burzliwymi momentami...Jak Julia śpi w nocy?
CC wspominam o wiele lżej od porodu naturalnegoPierwsze 2-3 dni są co prawda bardzo trudne, ale jeśli mam być szczera, jeśli miałabym jeszcze kiedyś rodzić (choć nie planuję), od razu załatwiłabym sobie CC
Szczególnie, że ewidentnie nie jestem stworzona do porodów naturalnych - obydwa były bez postępu i do tego z zagrożeniem życia maluchów. Tyle czasu nosiłam i kochałam te maleństwo w brzuchu nie po to, żeby ryzykować na koniec jego życie. Jeśli ktoś ma predyspozycje do sprawnego i bezpiecznego porodu SN, proszę bardzo
A są takie kobiety które rodzą naprawdę sprawnie
Moja mama mnie urodziła w 2godz40 min. Ja rodziłam pierwszego syna 3 doby.

Ojej to współczuje pierwszego porodu przez 3 doby

Twój synek prześliczny i jak ładnie już uśmiecha się

Odnośnie nocy to różnie bywa, malutka bardzo stara sie nie zasypiać wieczorami i w nocy