reklama
missdior
Fanka BB :)
Hello wszystkim 
Przezylismy trzy imprezowe dni,a teraz uroczyscie przysiegam zyc ascetycznie do konca roku,bo jesli nie to ...euh, mi odbije;-).
Aginia,ja co prawda mieszkam u poludniowych sasiadow,ale jestem spod Poznania ( z 8-letnim pomieszkiwaniem w Poznaniu) :-).
Jeszcze 5 dni i....wakacje !!!!!!!! Mlodziez idzie do szkoly, jeju, ale bede miec wolne !!!!!!!!
Przezylismy trzy imprezowe dni,a teraz uroczyscie przysiegam zyc ascetycznie do konca roku,bo jesli nie to ...euh, mi odbije;-).
Aginia,ja co prawda mieszkam u poludniowych sasiadow,ale jestem spod Poznania ( z 8-letnim pomieszkiwaniem w Poznaniu) :-).
Jeszcze 5 dni i....wakacje !!!!!!!! Mlodziez idzie do szkoly, jeju, ale bede miec wolne !!!!!!!!
PaulinaAnna
Październikowa Mama'06 Fan(ka)
Hejka,
toola-widzę że mimo wielkiego zabiegania byłaś w swoim żywiole, cieszę się że wszystko sie udało i że jesteś zadowolona.....takie rzeczy mobilizują do dalszej pracy
Ma-Rita biedactwo z Ciebie, sama sie nie dziwie że się rozbeczałaś.....życzę aby wszystko się udało pozałatwiać na czas ze studiami....a Ian będzie coraz więcej pokazywać swój charakter i jeszcze nie raz pokaże mamusi co mu się podoba a co nie ;-)
aginia- ja pochodzę z kujaw więc to blisko do Poznania, natomiast w Holandii to sądzę że jakieś dobre 90-100 km od Ciebie mieszkam, więc sorry ale nie podrodze.....natomiast na boku powiem że w Hadze mieszka bardzo dużo polaków i kożystają oni z forum na Gazeta.pl - ale to nie znaczy że Ciebie z tąd wypraszam, będzie mi bardzo miło jak będziesz z nami pisywać.......napisz cosik więcej o sobie
Missdior- no no no imprezowiczko....masz poprostu za dobrze....a jak dzieciaki wrócą do szkoły to całkiem będziesz mieć wakacje-oj jak ja Tobie zazdroszczę
Kinia-cieszę sie że się odezwałaś, mam nadzieję że wszystko dobrze i "zdrowo" ....daj znać bo pomartwiam się o Ciebie
A gdzie Nasza Natalia, Pola i nowe koleżanki-czyżbyście miały nas już dosyć ???
--------
A ja przez choróbsko, stresik z mężem chudnę ......jeszcze w lipcu było 73 w porywach 75
a teraz z rana 68kg....oby jeszcze z 8 spadło 
toola-widzę że mimo wielkiego zabiegania byłaś w swoim żywiole, cieszę się że wszystko sie udało i że jesteś zadowolona.....takie rzeczy mobilizują do dalszej pracy

Ma-Rita biedactwo z Ciebie, sama sie nie dziwie że się rozbeczałaś.....życzę aby wszystko się udało pozałatwiać na czas ze studiami....a Ian będzie coraz więcej pokazywać swój charakter i jeszcze nie raz pokaże mamusi co mu się podoba a co nie ;-)
aginia- ja pochodzę z kujaw więc to blisko do Poznania, natomiast w Holandii to sądzę że jakieś dobre 90-100 km od Ciebie mieszkam, więc sorry ale nie podrodze.....natomiast na boku powiem że w Hadze mieszka bardzo dużo polaków i kożystają oni z forum na Gazeta.pl - ale to nie znaczy że Ciebie z tąd wypraszam, będzie mi bardzo miło jak będziesz z nami pisywać.......napisz cosik więcej o sobie

Missdior- no no no imprezowiczko....masz poprostu za dobrze....a jak dzieciaki wrócą do szkoły to całkiem będziesz mieć wakacje-oj jak ja Tobie zazdroszczę

Kinia-cieszę sie że się odezwałaś, mam nadzieję że wszystko dobrze i "zdrowo" ....daj znać bo pomartwiam się o Ciebie

A gdzie Nasza Natalia, Pola i nowe koleżanki-czyżbyście miały nas już dosyć ???
--------
A ja przez choróbsko, stresik z mężem chudnę ......jeszcze w lipcu było 73 w porywach 75
a teraz z rana 68kg....oby jeszcze z 8 spadło 
Dzien dobry
Zaraz normalnie szlag mnie trafi

Po wczorajszych przebojach z uniwerkiem i mojej interwencji w koncu przyslali mi potrzebne dokumenty....niestety nie te co trzeba 

Jak otworzylam koperte i to zobaczylam to myslalam, ze mnie k*****a wezmie 

Oczywiscie od razu wyslalam mail (zadzwonic nie da rady, bo telefonicznie mozna sie z nimi skontaktowac tylko w czwartki miedzy 9 a 10), no i umowilam sie na czwartek. Odbiore wszystko osobiscie.
Normalnie kobity, nalejcie mi jakas setke, bo nie zdzierze

AGINIA- ja mieszkam 25 km od Zoetermeer, jak bedziesz juz w Holandii to daj znac
MISSDIOR- no to trzymamy cie za slowo, bedziem kontrolowac twoja abstynencje ;-)
PAULINA- jak to mowia: nie ma tego zlego, co by na dobre nie wyszlo ;-) Trzymaj sie i nie daj mezowi i chorobsku
A reszta pan...meldowac sie :-)
Ide ukoic moje skolatane nerwy
:sick:
Zaraz normalnie szlag mnie trafi

Po wczorajszych przebojach z uniwerkiem i mojej interwencji w koncu przyslali mi potrzebne dokumenty....niestety nie te co trzeba 

Jak otworzylam koperte i to zobaczylam to myslalam, ze mnie k*****a wezmie 

Oczywiscie od razu wyslalam mail (zadzwonic nie da rady, bo telefonicznie mozna sie z nimi skontaktowac tylko w czwartki miedzy 9 a 10), no i umowilam sie na czwartek. Odbiore wszystko osobiscie.Normalnie kobity, nalejcie mi jakas setke, bo nie zdzierze

AGINIA- ja mieszkam 25 km od Zoetermeer, jak bedziesz juz w Holandii to daj znac

MISSDIOR- no to trzymamy cie za slowo, bedziem kontrolowac twoja abstynencje ;-)
PAULINA- jak to mowia: nie ma tego zlego, co by na dobre nie wyszlo ;-) Trzymaj sie i nie daj mezowi i chorobsku

A reszta pan...meldowac sie :-)
Ide ukoic moje skolatane nerwy
:sick:jolka.jolka
pamiętasz lato ze snu...?
Cześć dziewczyny !
Ma-Rita dzięki za zaproszenie
)
PaulinaAnna, Kindzia, Pola, Toola, Missdior - miło Was poznać
)
Przedstawiłam sie juz po krótce na innym forum - tutaj link:
Kafeteria - Holandia - ci
Ma-Rita dzięki za zaproszenie
PaulinaAnna, Kindzia, Pola, Toola, Missdior - miło Was poznać
Przedstawiłam sie juz po krótce na innym forum - tutaj link:
missdior
Fanka BB :)
Ej,ej,wczoraj pilismy tylko lemoniade
za to halasu bylo co nie miara...znajomi z trojka dzieci,chlopcy w wieku 8 i 6 oraz pelzajaca po podlodze prawie roczna dziewczynka
Do tego prosze sobie wyobrazic moje oszolomy,jazda bez trzymanki,wrzaski do 22:30.
Ok.Czekam na mojego pracusia,a potem znikamy familijnie na rower :-).
Ok.Czekam na mojego pracusia,a potem znikamy familijnie na rower :-).
jolka.jolka
Oj widzę, że nic mi nie wychodzi na tym forum, chyba muszę się nauczyć obsługi
Nie wiem dlaczego link nie wyszedł...

Nie wiem dlaczego link nie wyszedł...
jolka.jolka
Buuuu !!!! Nie umiem wklejać linków na tym forum, bo na innych mi wychodzi...!!!
A to co napisałam pod linkiem, w ogole sie nie pokazało...!!!
A to co napisałam pod linkiem, w ogole sie nie pokazało...!!!

jolka.jolka
Ostatnia próba z linkiem, jak nie wyjdzie, to sie poddaję 
http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3532927

http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3532927
reklama