reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

Hey dziewczyny.mam zamiar przeprowadzic sie do nl do zoetermeer tj jakies 11 km od den haag,przeraża mnie wszystko a juz napewno brak znajomych w okolicy.moze ktos z was mieszka niedaleko?pozdrawiam jeszcze z poznania:-)

reklama
Hello wszystkim :)
Przezylismy trzy imprezowe dni,a teraz uroczyscie przysiegam zyc ascetycznie do konca roku,bo jesli nie to ...euh, mi odbije;-).

Aginia,ja co prawda mieszkam u poludniowych sasiadow,ale jestem spod Poznania ( z 8-letnim pomieszkiwaniem w Poznaniu) :-).

Jeszcze 5 dni i....wakacje !!!!!!!! Mlodziez idzie do szkoly, jeju, ale bede miec wolne !!!!!!!!

Hejka,
toola-widzę że mimo wielkiego zabiegania byłaś w swoim żywiole, cieszę się że wszystko sie udało i że jesteś zadowolona.....takie rzeczy mobilizują do dalszej pracy :tak:
Ma-Rita biedactwo z Ciebie, sama sie nie dziwie że się rozbeczałaś.....życzę aby wszystko się udało pozałatwiać na czas ze studiami....a Ian będzie coraz więcej pokazywać swój charakter i jeszcze nie raz pokaże mamusi co mu się podoba a co nie ;-)
aginia- ja pochodzę z kujaw więc to blisko do Poznania, natomiast w Holandii to sądzę że jakieś dobre 90-100 km od Ciebie mieszkam, więc sorry ale nie podrodze.....natomiast na boku powiem że w Hadze mieszka bardzo dużo polaków i kożystają oni z forum na Gazeta.pl - ale to nie znaczy że Ciebie z tąd wypraszam, będzie mi bardzo miło jak będziesz z nami pisywać.......napisz cosik więcej o sobie :tak:
Missdior- no no no imprezowiczko....masz poprostu za dobrze....a jak dzieciaki wrócą do szkoły to całkiem będziesz mieć wakacje-oj jak ja Tobie zazdroszczę :happy2:
Kinia-cieszę sie że się odezwałaś, mam nadzieję że wszystko dobrze i "zdrowo" ....daj znać bo pomartwiam się o Ciebie :sorry2:
A gdzie Nasza Natalia, Pola i nowe koleżanki-czyżbyście miały nas już dosyć ???
--------
A ja przez choróbsko, stresik z mężem chudnę ......jeszcze w lipcu było 73 w porywach 75 :zawstydzona/y: a teraz z rana 68kg....oby jeszcze z 8 spadło :happy2:

Dzien dobry

Zaraz normalnie szlag mnie trafi :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Po wczorajszych przebojach z uniwerkiem i mojej interwencji w koncu przyslali mi potrzebne dokumenty....niestety nie te co trzeba :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::angry::angry::angry: Jak otworzylam koperte i to zobaczylam to myslalam, ze mnie k*****a wezmie :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Oczywiscie od razu wyslalam mail (zadzwonic nie da rady, bo telefonicznie mozna sie z nimi skontaktowac tylko w czwartki miedzy 9 a 10), no i umowilam sie na czwartek. Odbiore wszystko osobiscie.
Normalnie kobity, nalejcie mi jakas setke, bo nie zdzierze :angry::wściekła/y:

AGINIA- ja mieszkam 25 km od Zoetermeer, jak bedziesz juz w Holandii to daj znac :tak:

MISSDIOR- no to trzymamy cie za slowo, bedziem kontrolowac twoja abstynencje ;-)

PAULINA- jak to mowia: nie ma tego zlego, co by na dobre nie wyszlo ;-) Trzymaj sie i nie daj mezowi i chorobsku :-D

A reszta pan...meldowac sie :-)

Ide ukoic moje skolatane nerwy :baffled::sick:

Ej,ej,wczoraj pilismy tylko lemoniade :) za to halasu bylo co nie miara...znajomi z trojka dzieci,chlopcy w wieku 8 i 6 oraz pelzajaca po podlodze prawie roczna dziewczynka :) Do tego prosze sobie wyobrazic moje oszolomy,jazda bez trzymanki,wrzaski do 22:30.

Ok.Czekam na mojego pracusia,a potem znikamy familijnie na rower :-).

reklama
JOLKA-witam na naszym topiku :-) Obslugi szybko sie nauczysz. Mam nadzieje, ze Aneta tez do nas dolaczy :tak:

MISSDIOR- lemoniada...;-);-) he he, nie z nami te numery Brunner :-):-p

Do góry