reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

reklama
Dzień doberek wszystkim nowym i starym holęderkom,
widzę że się rozpisałyście na całego ;-)
Ma-Rita współczuję, mam nadzieje że uda się wsio załatwić na czas i będziesz studiować...inaczej wykorzystaj poznane prawo i zawlec ich przed trybunał :cool2:
missdior- powiadasz lemoniada, ja też nie wierze :dry:
aneta, ewa, jolka-fajnie że jesteście, piszcie często i dużo.....ja uwielbiam czytać.
Poola, Kinia- no co u Was?
Natalia-wiem że żyjesz, pisz kobitko!!
----------
A u mnie już luzik z mężem, oj aż za dobrze bo dziś od rana podjadam czekoladę.....jednak w stresie lepiej :laugh2:
Miłęgo dnia wszystkim :-)

Baby, chwilę mnie nie było, a tu tyle nowości!!
Witam wszystkie świeże babeczki-hoi!
Ewa-ty pipko ;-)-jak już jesteś w tym cholernym Rotterdamie, to zadzwoń. przecież podałam Ci mój tel.
Paulina, z maila muszę przepisać Twój nowy numer do telefony, więc chwilunia...
Miss-ja zawsze po dobrym piciu obiecuję dożywotnia abstynencję-jeszcze nie udało mi się dotrzymać słowa.
Bachy obok znów zaczynają drzeć gęby i budzą mi dzieciaka:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
No i ***** obudziły, i po pisaniu-cześć

Dzien dobry :-D

Wlasnie wyprawilam moje dziecie pierwszy dzien do zlobka. Normalnie od wczoraj mialam stresa i ryczec mi sie chcialo :-( Ale juz OK. Mam go odebac o 13, bo to pierwszy raz. Od przyszlej srody juz bedzie chodzil regularnie na cale dnie.

Jutro jade do Amsterdamu zalatwiac te cholerne papiery, jak o tym pomysle to mi cisnienie skacze :wściekła/y::wściekła/y:

POLA- pare dni cie nie bylo powiadasz...przepadlas kochana bez znaku zycia, myslalam juz, ze poszlas w slad KINI i NATALII

No wlasnie corki marnotrawne, meldowac sie :chief::frown:

KINIA ja widze twoje wpisy na innych watakach, juz i tak wszystkie wiemy, zes zaciazona i trzymamy kciuki, to chociaz wejdz i powiedz co i jak zamiast sie chowac po katach :tak:

NATALYA- Paulina cie wytropila, wiec tez nie udawaj cicho-ciemnej i melduj sie u nas.

Ja tu reklamuje nasz watek na innych forach, sciagam nowe kobietki tutaj a wy co?
Dajcie choc znak zycia :baffled:

Słuchajcie, a ja dzis spotkałam się z nową znajomą, Polką, która od 3 lat mieszka 5 min. ode mnie i ja o jej istnieniu nie miałam pojęcia :tak:!!! Strasznie fajna dziewczyna, super nam się gadało, nasze dzieci bawiły się razem, no po prostu cud-miód !:-)!!!
Bardzo sie cieszę z tej znajomości :-D

A wy, dziewczyny macie tu jakieś przyjaciółki albo dobre znajome (obojętnie jakiej narodowości) ? Mnie brakuje dobrych znajomych, takich, z którymi rozmawia się z łatwością i nie utyka sie w martwej ciszy co cztery zdania...

Marita, trzymam kciuki za pomyślne i bezproblemowe załatwianie spraw na uniwerku:happy:!!! Jutro też synka oddajesz do żłobka ?

Ale dziś pogoda ładna, nie ?!?! U was też tak słonecznie ? U mnie niebo jak w Grecji, w słońcu upał, tylko jak na rowerze do sklepu jechałam, to czułam ten lodowato-zimny wiatr...:cool:
Hmmm, wyjrzałam przez okno i widzę, że juz koniec mojego słońca, chmury wszystko zakryły i tyle mojego zachwytu nad pieknym dniem:-(...

reklama
JOLA- jutro z mlodym beda tesciowie. Regularny zlobek zaczyna w przyszlym tygodniu (sroda i czwartek).
Dzis bylo nawet OK, wprawdzie jak po niego przyszlam to juz w holu slyszalam jego placz, ale ogolnie mowiac nie bylo zle.

Ja nie mam u siebie na wsi zadnych polskich znajomych, choc 4 domy dalej mieszkaja Polacy, ale co robia i kto to jest to nie wiem...

Do góry