PaulinaAnna
Październikowa Mama'06 Fan(ka)
Dzień doberek prawie weekendowo.
Aneta-widzę że dziewczyny już dobrze Tobie wszystko wytłumaczyły i dobrze radzą i chcą pomóc-skorzystaj z tego i jak najszybciej skończcie z tym tureckim biurem, to napewno zdziercy i przekrętowcy
missdior-ja bym takich pracowników to wykastrowała, taki stary a nie umie szczać to niech siada na kiblu ....oj ja bym go przypilnowała i kazałą przy mnie tę potrzebę załatwiać a potem jeszcze cały wychodek sprzątać
współczuję Tobie pracowników jakoś nie macie do nich szczęścia.
Ma-Rita sterkte, zanim zaczniesz studiować to padniesz ze stresu, czyżby to ich nowa taktyka na studentów prawa, sprawdzenie nerwów ;-)Pisz kochana jak poszło wczoraj.
Pola- jak dzwoniłaś to ja spałam z małą a wczoraj jak ja dzwoniłam to nie odbierałaś....oj szczęścia nie mamy do siebie.
Kinia-............
Natalia-..........
---------------------
A ja kochane idę do pracy, znajoma załatwiła mi na 4 dni robotę i jutro zaczynam......fajnie ekstra kasa wpadnie przed weselem koleżanki.
No to pozostało mi życzyć Wam miłego weekednu
Aneta-widzę że dziewczyny już dobrze Tobie wszystko wytłumaczyły i dobrze radzą i chcą pomóc-skorzystaj z tego i jak najszybciej skończcie z tym tureckim biurem, to napewno zdziercy i przekrętowcy

missdior-ja bym takich pracowników to wykastrowała, taki stary a nie umie szczać to niech siada na kiblu ....oj ja bym go przypilnowała i kazałą przy mnie tę potrzebę załatwiać a potem jeszcze cały wychodek sprzątać
współczuję Tobie pracowników jakoś nie macie do nich szczęścia.Ma-Rita sterkte, zanim zaczniesz studiować to padniesz ze stresu, czyżby to ich nowa taktyka na studentów prawa, sprawdzenie nerwów ;-)Pisz kochana jak poszło wczoraj.
Pola- jak dzwoniłaś to ja spałam z małą a wczoraj jak ja dzwoniłam to nie odbierałaś....oj szczęścia nie mamy do siebie.
Kinia-............
Natalia-..........
---------------------
A ja kochane idę do pracy, znajoma załatwiła mi na 4 dni robotę i jutro zaczynam......fajnie ekstra kasa wpadnie przed weselem koleżanki.
No to pozostało mi życzyć Wam miłego weekednu

...
... 
No szlag mnie zaraz trafi
...