reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Holandia

reklama
Witam!!! Jesteśmy już w domciu:-D:happy:.
Dziękuję wszystkim za gratulację!!!
Missdior kompa mam non stop włączonego, czekałam na teścia, który przyjedzie i mnie zawiezie do szpitala. Napisałam tylko zdanie, prosząc o modlitwe, nie wiedziałam co mam robić... Przypominam, że kontakt z mężem mam też przez kompa, więc przy okazji... Ciesz się, że nie spotkało Cię to co mnie!!!:-:)baffled:
Jutro coś więcej napiszę.
Dobranoc

Aneta,czekamy na obszerna relacje!:-)

A ja mam takiego cykora...zapisalam sie na czytanie bajek w szkole starszego (tydzien pt.cala Belgia czyta dzieciom),to bedzie moj pierwszy wystep przed klasa od...1995 :szok::szok::szok: Lykam nerwosol litrami.

Aneta - ode mnie też NAJSERDECZNIEJSZE GRATULACJE !!!!Jeśli dobrze sobie obliczyłam, to nie urodziłas od razu po przyjeździe do szpitala, tylko poczekałaś jęszcze 3 dni, tak ? Urodziłaś synka, dobrze pamiętam ? A jak zareagował starszy na "konkurencję" w domu ?
Jak już dojdziesz do siebie to skrobnij co nieco :-). To mąz pewnie teraz sie od kompa nie może oderwać, tylko podziwia najmłodszego potomka :-D:tak::-D ?!
Baby blues już Ci przeszedł czy dopiero jesteś w trakcie ? a może przy drugim dziecku już się go nie przechodzi ?;-)

Trzymaj sie ciepło, koleżanko !!!!:-):-):-)

Bede czytac "Robin Hood",wersja skrocona ofkors,dla dzieci z fajnymi ilustracjami.Powiekszylam obrazki z ksiazki,mam stojaczek i do kazdego rysunku bede czytac tekst.
uff,juz sie poce z nerwow.

Miss Dior - to kiedy trzymać kciuki za Ciebie ? w przyszłym tygodniu ? To jak to wygląda, że codziennie jeden rodzic czyta jedną książkę czy też jednego dnia paru rodziców ? zamiast lekcji czy to dodatkowe spotkanie w szkole ? Brzmi ciekawie :tak:. Nigdy nie czytała Robin Hood'a, tylko film oglądałam z Michaelem Praed'em w którym się wówczas podkochiwałam rzecz jasna :-D:-):-D.

Aneta - ale synuś ma bujną czuprynę !!! niedługo do fryzjera trzeba będzie sie wybrać, żeby grzywka na oczy nie spadała;-):-D:laugh2::rofl2:. Widać, że okruszek z niego, bo ten smoczek w buzi taaaaki wielgaśny sie wydaje :happy2::-). Jak Ty sobie teraz radzisz ? Starszy synek u teściów chyba na parę dni, czy nie ? Buziaki przesyłam :cool2:.

Dzisiaj !!!!!! O 11:40 !!!!!!!
To jest taki belgijski tydzien czytania ksiazek,mozna sie bylo zglosic na wybrany dzien,przed lub po poludniu, po 3 rodzicow/dziadkow lub innych krewnych krolika na kazda ture.Wlasnie sobie odczytalam ze stoperem i wyszlo mi 5 minut zamiast 15,musze czyyyyyyyyytaaaaaaac baaaaaaardzooooooo woooooolnooooooo;-).

reklama
Do góry