reklama
Ann, dziekuje za zyczonka.. Ja przez te moja nieobecnosc nie zdazylam Ci jeszcze pogratulowac fasolki... Hip hip, hurra!! Masz swoje szczescie w koncu
Bardzo sie ciesze z Toba i mam nadzieje, ze wszystko bedzie dobrze!
Swietne sa te opisy na suwaczkach.. Twoj maluch ma juz wiecej komorek mozgowych od Paris Hilton
Ale sie usmialam.
Ja znow tylko na moment... Nasz urlop uplynal pod znakiem 3-dniowki Antosi, ktora zreszta trwala 5 dni. Ale za to ja mam super wyksztalcone miesnie ramion, od noszenia jej 24 godziny na dobe
W ciagu tygodnia zrobilismy autem z naszymi dzieciakami 1500 km, kursujac pomiedzy naszymi rodzinami, nie liczac podrozy samolotem. Jezdzimy tylko w nocy, aby dzieciaki spaly. Dzisiejsza podroz byla hiper meczaca, o 1 juz musielismy zerwac dzieciaki na ten mroz, do auta na lotnisko, o 5 juz sie obudzily na lotnisku i nie chcialy spac.. Pozniej pociagiem z lotniska tu.. TYle co sie dzis oryczaly ze zmeczenia, to ja mam dosc na caly rok. Biedne byly, no ale zawsze tak to jest, glupim rodzicom;-) zachciewa sie podrozy, a cierpia dzieci 
NO ale przezylismy, a to najwazniejsze
Niestety nie jestem w stanie nadrobic forumowych zaleglosci... Dzialo sie cos, o czym musze wiedziec, kobitki? Prosze o relacje 
Bardzo sie ciesze z Toba i mam nadzieje, ze wszystko bedzie dobrze!Swietne sa te opisy na suwaczkach.. Twoj maluch ma juz wiecej komorek mozgowych od Paris Hilton
Ale sie usmialam.Ja znow tylko na moment... Nasz urlop uplynal pod znakiem 3-dniowki Antosi, ktora zreszta trwala 5 dni. Ale za to ja mam super wyksztalcone miesnie ramion, od noszenia jej 24 godziny na dobe
W ciagu tygodnia zrobilismy autem z naszymi dzieciakami 1500 km, kursujac pomiedzy naszymi rodzinami, nie liczac podrozy samolotem. Jezdzimy tylko w nocy, aby dzieciaki spaly. Dzisiejsza podroz byla hiper meczaca, o 1 juz musielismy zerwac dzieciaki na ten mroz, do auta na lotnisko, o 5 juz sie obudzily na lotnisku i nie chcialy spac.. Pozniej pociagiem z lotniska tu.. TYle co sie dzis oryczaly ze zmeczenia, to ja mam dosc na caly rok. Biedne byly, no ale zawsze tak to jest, glupim rodzicom;-) zachciewa sie podrozy, a cierpia dzieci 
NO ale przezylismy, a to najwazniejsze
Niestety nie jestem w stanie nadrobic forumowych zaleglosci... Dzialo sie cos, o czym musze wiedziec, kobitki? Prosze o relacje 
niunia_2008
mama Wiktorii :)
witam:-)
ann-widze ze juz nie będziesz mi towarzyszyć wieczorową porą? ale lepiej żebys dużo spała, bo koniec ciąży pewnie będziesz miała nieprzespany... ;-)
niestety moja szwgierka wyladowala w szpitalu, jest w 5miesiacy a dostala skurcze i rozwarcie-ale cale szczescie wszystko przeszlo....
aaa! sencilla- ja rownież przyłącze sie do zyczeń chociaż godzina pokazuje już inną date....
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO:-)
agatsta- trzymam kciuki, pewnie niedługo zawitasz do nas z maleństwem
;-):-)
magdalena- my wybieramy sie na sylwestra do znajomej,która robi taką imprezke na świetlicy-sali.. a wiktoria zostanie z dziadkami
dawno olgunia sie nie odzywała, nie wspomne o Paulinie i Ma-ricie????? ma-rita- mogłabys napisać jak się czujesz i w ogóle....
duzo mam napisało po kilka postów i ucichło, może i wy się odezwiecie?;-)
ann-widze ze juz nie będziesz mi towarzyszyć wieczorową porą? ale lepiej żebys dużo spała, bo koniec ciąży pewnie będziesz miała nieprzespany... ;-)
niestety moja szwgierka wyladowala w szpitalu, jest w 5miesiacy a dostala skurcze i rozwarcie-ale cale szczescie wszystko przeszlo....
aaa! sencilla- ja rownież przyłącze sie do zyczeń chociaż godzina pokazuje już inną date....
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO:-)
agatsta- trzymam kciuki, pewnie niedługo zawitasz do nas z maleństwem
;-):-)magdalena- my wybieramy sie na sylwestra do znajomej,która robi taką imprezke na świetlicy-sali.. a wiktoria zostanie z dziadkami

dawno olgunia sie nie odzywała, nie wspomne o Paulinie i Ma-ricie????? ma-rita- mogłabys napisać jak się czujesz i w ogóle....
duzo mam napisało po kilka postów i ucichło, może i wy się odezwiecie?;-)
od 23 mam skurcze pojawiły się nagle i to w dodatku od razu regularne co 3-4 minuty trwające minutkę. o 24 była położna sprawdziła rozwarcie (2cm) i powiedziała że mam się jeszcze pomęczyć tak ze 2-3 godziny porządnych skurczów muszę miec wtecy dzwonić przyjedzie nzowu sprawdzić i jak coś to do szpitala.
Mój chłopak smacznie sobie śpi a ja się włóczę po domu i nie wiem co mam ze sobą zrobić. Plecy mnie strasznie bolą nawet leżeć nie mogę. Skurcze coraz silniejsze zaraz chyba się poddam i będę po nią dzownić żeby przyjechała bo mam już dość.
Mój chłopak smacznie sobie śpi a ja się włóczę po domu i nie wiem co mam ze sobą zrobić. Plecy mnie strasznie bolą nawet leżeć nie mogę. Skurcze coraz silniejsze zaraz chyba się poddam i będę po nią dzownić żeby przyjechała bo mam już dość.
Dzień dobry!
Agasta gratukuję i tez trzymam kciuki - może już nawet zostałaś mamą...
!!!
Czekamy na wieści!!!
;-):-)
A ja zaraz zmykam do pracy, po drodze muszę zakupić zasłonki do pokoju dzieci bo wczoraj mąż skończył go malować...;-)!Brr....jak zimno na dworze aż się wychodzić nie chce!
Ann ubierz się ciepło!!!
żeby maleństwo nie poczuło....
A na rozgrzewkę podaje ranną kawkę....

Miłego dnia kobietki...

Agasta gratukuję i tez trzymam kciuki - może już nawet zostałaś mamą...

!!!Czekamy na wieści!!!
;-):-)A ja zaraz zmykam do pracy, po drodze muszę zakupić zasłonki do pokoju dzieci bo wczoraj mąż skończył go malować...;-)!Brr....jak zimno na dworze aż się wychodzić nie chce!
Ann ubierz się ciepło!!!
żeby maleństwo nie poczuło....
A na rozgrzewkę podaje ranną kawkę....

Miłego dnia kobietki...
Dzien doberek,
kawke chetnie z duza iloscia mleczka poprosze...
ja dzisiaj dopiero na 9 do pracy, wiec sie powoli zbieram ale jak widze te temperature to mi sie nie chce wychodzic, ubiore sie podwojnie
agasta, mam nadzieje ze juz po wszystkim i jestes szczesliwa mamusia ;-):-)
to zmykam do pozniej kochane...
kawke chetnie z duza iloscia mleczka poprosze...

ja dzisiaj dopiero na 9 do pracy, wiec sie powoli zbieram ale jak widze te temperature to mi sie nie chce wychodzic, ubiore sie podwojnie

agasta, mam nadzieje ze juz po wszystkim i jestes szczesliwa mamusia ;-):-)
to zmykam do pozniej kochane...
ja tez popijam kawke. Jedno dziecko spi, drugie mi siedzi na kolanach. Kto chce ze mna kawusie wypic? Serwuje parzona po wlosku z mleczkiem i smietanka. A do tego strucla made by moj szwagier 
Kurcze, ale jestem ciekawa, jak tam Agasta i jej malenstwo? Wie ktos cos?
a na to dzis natrafilam: http://dziecko.onet.pl/18987,6,0,obcasy_dla_niemowlat,artykul.html
po prostu chore :/

Kurcze, ale jestem ciekawa, jak tam Agasta i jej malenstwo? Wie ktos cos?

a na to dzis natrafilam: http://dziecko.onet.pl/18987,6,0,obcasy_dla_niemowlat,artykul.html
po prostu chore :/
Ostatnia edycja:
reklama