reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

reklama
Ann, dziekuje za zyczonka.. Ja przez te moja nieobecnosc nie zdazylam Ci jeszcze pogratulowac fasolki... Hip hip, hurra!! Masz swoje szczescie w koncu :tak: Bardzo sie ciesze z Toba i mam nadzieje, ze wszystko bedzie dobrze!
Swietne sa te opisy na suwaczkach.. Twoj maluch ma juz wiecej komorek mozgowych od Paris Hilton :-D Ale sie usmialam.

Ja znow tylko na moment... Nasz urlop uplynal pod znakiem 3-dniowki Antosi, ktora zreszta trwala 5 dni. Ale za to ja mam super wyksztalcone miesnie ramion, od noszenia jej 24 godziny na dobe :tak: W ciagu tygodnia zrobilismy autem z naszymi dzieciakami 1500 km, kursujac pomiedzy naszymi rodzinami, nie liczac podrozy samolotem. Jezdzimy tylko w nocy, aby dzieciaki spaly. Dzisiejsza podroz byla hiper meczaca, o 1 juz musielismy zerwac dzieciaki na ten mroz, do auta na lotnisko, o 5 juz sie obudzily na lotnisku i nie chcialy spac.. Pozniej pociagiem z lotniska tu.. TYle co sie dzis oryczaly ze zmeczenia, to ja mam dosc na caly rok. Biedne byly, no ale zawsze tak to jest, glupim rodzicom;-) zachciewa sie podrozy, a cierpia dzieci :baffled:
NO ale przezylismy, a to najwazniejsze :-D Niestety nie jestem w stanie nadrobic forumowych zaleglosci... Dzialo sie cos, o czym musze wiedziec, kobitki? Prosze o relacje :tak:

witam:-)

ann-widze ze juz nie będziesz mi towarzyszyć wieczorową porą? ale lepiej żebys dużo spała, bo koniec ciąży pewnie będziesz miała nieprzespany... ;-)

niestety moja szwgierka wyladowala w szpitalu, jest w 5miesiacy a dostala skurcze i rozwarcie-ale cale szczescie wszystko przeszlo....

aaa! sencilla- ja rownież przyłącze sie do zyczeń chociaż godzina pokazuje już inną date....
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO:-)

agatsta- trzymam kciuki, pewnie niedługo zawitasz do nas z maleństwem:tak:;-):-)

magdalena- my wybieramy sie na sylwestra do znajomej,która robi taką imprezke na świetlicy-sali.. a wiktoria zostanie z dziadkami:tak:

dawno olgunia sie nie odzywała, nie wspomne o Paulinie i Ma-ricie????? ma-rita- mogłabys napisać jak się czujesz i w ogóle....

duzo mam napisało po kilka postów i ucichło, może i wy się odezwiecie?;-)

od 23 mam skurcze pojawiły się nagle i to w dodatku od razu regularne co 3-4 minuty trwające minutkę. o 24 była położna sprawdziła rozwarcie (2cm) i powiedziała że mam się jeszcze pomęczyć tak ze 2-3 godziny porządnych skurczów muszę miec wtecy dzwonić przyjedzie nzowu sprawdzić i jak coś to do szpitala.

Mój chłopak smacznie sobie śpi a ja się włóczę po domu i nie wiem co mam ze sobą zrobić. Plecy mnie strasznie bolą nawet leżeć nie mogę. Skurcze coraz silniejsze zaraz chyba się poddam i będę po nią dzownić żeby przyjechała bo mam już dość.

Dzień dobry!:-D

Agasta gratukuję i tez trzymam kciuki - może już nawet zostałaś mamą...:szok::-D!!!
Czekamy na wieści!!!:tak:;-):-)
A ja zaraz zmykam do pracy, po drodze muszę zakupić zasłonki do pokoju dzieci bo wczoraj mąż skończył go malować...;-)!Brr....jak zimno na dworze aż się wychodzić nie chce!
Ann ubierz się ciepło!!!:-Dżeby maleństwo nie poczuło....:rofl2:
A na rozgrzewkę podaje ranną kawkę....

Miłego dnia kobietki...

Dzien doberek,
kawke chetnie z duza iloscia mleczka poprosze...:-D
ja dzisiaj dopiero na 9 do pracy, wiec sie powoli zbieram ale jak widze te temperature to mi sie nie chce wychodzic, ubiore sie podwojnie :-D
agasta, mam nadzieje ze juz po wszystkim i jestes szczesliwa mamusia ;-):-)
to zmykam do pozniej kochane...

ja tez popijam kawke. Jedno dziecko spi, drugie mi siedzi na kolanach. Kto chce ze mna kawusie wypic? Serwuje parzona po wlosku z mleczkiem i smietanka. A do tego strucla made by moj szwagier :tak:
Kurcze, ale jestem ciekawa, jak tam Agasta i jej malenstwo? Wie ktos cos?:confused:
a na to dzis natrafilam: http://dziecko.onet.pl/18987,6,0,obcasy_dla_niemowlat,artykul.html
po prostu chore :/

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry