reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

bry
u nas wsio ok
dziś spacer zaliczony - piekny dzionek - słonecznie mroźno i biało mimo że nie spadło az grama śniegu...
ide troszki pograc poki młody śpi...

reklama
Olgunia1 dziękujemy.
Twinggless superowe zdjęcia :szok:

Ja dziś wybrałam się do miasta, bo chciałam kupić jakąś bluzkę i stanik do karmienia, ale nic nie znalazłam :wściekła/y: Chciałam do H&M a tam gdzie byłam tego sklepu nie ma :-(

Może wy mi powiecie gdzie moge kupić jakiś shirt do karmienia piersię?

Właśnie nakarmiłam małą, ide się położyć bo mnie strasznie głowa boli. Teściowa przesadiuje u nas prawie całymi dniami i ciągle jej zimno więc grzejnik ustawiony na 21 stopni a ja chyba przez to suche, ciepłe powietrze bóle głowy mam bo normalnie przy 19 stopniach jest mi gorąco.
Wzięłam 2 aspiryny i dalej nic :-(

Agasta taki biustonosz, zreszta b. dobry gatunkowo i przesliczny, kupilam w prenatal. ram sa tez takie koszulki, bluzki i sukienki.

Hej dziewczynki,wracam do swiata zywych hehe,naprawde nie wiem jak wy to robicie ze praca dom i jeszcze na forum macie czas zagladac.U mnie wlasnie zakonczyl sie 55-godzinny tydzien pracy.Dzisiaj od 3 do 17.15 i padam.Na szczescie weekend wolny.Nie bylo latwo wrocic do pracy po tych 2 tygodniach byczenia sie,ale jakos dalam race.Na poczatku bylo troche ciazko bo mdli mnie caly dzien,ale mam krakersiki zawsze pod reka i jak tylko czuje ze dopada mnie glod co wiaze sie z natychmiastowymi odruchami wymiotnymi, zaraz po nie siegam, przegryze 5 i od razu mi lepiej.Nie zagladalam do Was caly tydzien i pewnie mam nega zaleglosci, ale jak juz pisalam nie wyrabiam ze wszystkim,czasami nawet kompa nie wlanczam tylko cos na zab,prysznic i do wyrka spac.A skoro o spaniu mowa to uciekam jestem na nogach od 1.50 i mam zamiar to nadrobic dzisiejszej nocy.Milego wieczorka zycze i spokojnej nocki papa

Mam 2 takie biustonosze do karmienia, kupiłam w Hemie ale chcę jeszcze jeden.
W sumie najbardziej to zależy mi na takim topie do karmienia.

Nic, będe musiała się wybrać do Zwolle do tego Prenatal.

Spokojnej nocy życzę, do jutra

witam dziewczyny

u mnie znowu były zmiany planów i jestem juz w domu w Żychlinie. gdy dzis wstaliśmy okazało sie że wszyscy w domu chorzy teście oraz szwagier , szwagierka i ich dziecko Zosia 1,5 roczne masakra. najgorzej Zosia dostała juz antybiotyk ale nie chce pic i jesc wiec pewnie szpital ja czeka. ja odraz postanowiłam że musze uciekać z seba żeby on sie nie zaraził.
najgorzej że tesc nas musiał przywiesc , wziął znajomego żeby póżniej on wracał bo sie kiepsko czół.
też wykonałam 1000 telefonów żeby ktoś po mnie przyjechał ale niestety nikt nie może jak toś chory albo praca
icon_rolleyes.gif
ile ja sie na wyłam że głowa mała. :baffled::rofl2::baffled:

a teraz ide spać wiec życze dobrej nocki:tak:

reklama
Hej dziewczyny,
my czekamy na gości. Po wizycie nakarmię mała i idę walnąć sobie drzemkę bo 15 kojelni goście przychodzą.
Na szczęście (póki co) jutro dzień wolny od odwiedzin. Przyjeżdża moja mamuśka z bratem :-)

Do góry