reklama
Olgunia1 dziękujemy.
Twinggless superowe zdjęcia
Ja dziś wybrałam się do miasta, bo chciałam kupić jakąś bluzkę i stanik do karmienia, ale nic nie znalazłam
Chciałam do H&M a tam gdzie byłam tego sklepu nie ma :-(
Może wy mi powiecie gdzie moge kupić jakiś shirt do karmienia piersię?
Właśnie nakarmiłam małą, ide się położyć bo mnie strasznie głowa boli. Teściowa przesadiuje u nas prawie całymi dniami i ciągle jej zimno więc grzejnik ustawiony na 21 stopni a ja chyba przez to suche, ciepłe powietrze bóle głowy mam bo normalnie przy 19 stopniach jest mi gorąco.
Wzięłam 2 aspiryny i dalej nic :-(
Twinggless superowe zdjęcia

Ja dziś wybrałam się do miasta, bo chciałam kupić jakąś bluzkę i stanik do karmienia, ale nic nie znalazłam
Chciałam do H&M a tam gdzie byłam tego sklepu nie ma :-(Może wy mi powiecie gdzie moge kupić jakiś shirt do karmienia piersię?
Właśnie nakarmiłam małą, ide się położyć bo mnie strasznie głowa boli. Teściowa przesadiuje u nas prawie całymi dniami i ciągle jej zimno więc grzejnik ustawiony na 21 stopni a ja chyba przez to suche, ciepłe powietrze bóle głowy mam bo normalnie przy 19 stopniach jest mi gorąco.
Wzięłam 2 aspiryny i dalej nic :-(
karola82_82
mama slicznego Michałka
Agasta taki biustonosz kupisz w kruidvat.
Twinggless fajne fotki.Ale zima!
Twinggless fajne fotki.Ale zima!

Czarna_Smoczyca
Fanka BB :)
Hej dziewczynki,wracam do swiata zywych hehe,naprawde nie wiem jak wy to robicie ze praca dom i jeszcze na forum macie czas zagladac.U mnie wlasnie zakonczyl sie 55-godzinny tydzien pracy.Dzisiaj od 3 do 17.15 i padam.Na szczescie weekend wolny.Nie bylo latwo wrocic do pracy po tych 2 tygodniach byczenia sie,ale jakos dalam race.Na poczatku bylo troche ciazko bo mdli mnie caly dzien,ale mam krakersiki zawsze pod reka i jak tylko czuje ze dopada mnie glod co wiaze sie z natychmiastowymi odruchami wymiotnymi, zaraz po nie siegam, przegryze 5 i od razu mi lepiej.Nie zagladalam do Was caly tydzien i pewnie mam nega zaleglosci, ale jak juz pisalam nie wyrabiam ze wszystkim,czasami nawet kompa nie wlanczam tylko cos na zab,prysznic i do wyrka spac.A skoro o spaniu mowa to uciekam jestem na nogach od 1.50 i mam zamiar to nadrobic dzisiejszej nocy.Milego wieczorka zycze i spokojnej nocki papa
Mam 2 takie biustonosze do karmienia, kupiłam w Hemie ale chcę jeszcze jeden.
W sumie najbardziej to zależy mi na takim topie do karmienia.
Nic, będe musiała się wybrać do Zwolle do tego Prenatal.
Spokojnej nocy życzę, do jutra
W sumie najbardziej to zależy mi na takim topie do karmienia.
Nic, będe musiała się wybrać do Zwolle do tego Prenatal.
Spokojnej nocy życzę, do jutra
witam dziewczyny
u mnie znowu były zmiany planów i jestem juz w domu w Żychlinie. gdy dzis wstaliśmy okazało sie że wszyscy w domu chorzy teście oraz szwagier , szwagierka i ich dziecko Zosia 1,5 roczne masakra. najgorzej Zosia dostała juz antybiotyk ale nie chce pic i jesc wiec pewnie szpital ja czeka. ja odraz postanowiłam że musze uciekać z seba żeby on sie nie zaraził.
najgorzej że tesc nas musiał przywiesc , wziął znajomego żeby póżniej on wracał bo sie kiepsko czół.
też wykonałam 1000 telefonów żeby ktoś po mnie przyjechał ale niestety nikt nie może jak toś chory albo praca
ile ja sie na wyłam że głowa mała. 

a teraz ide spać wiec życze dobrej nocki
u mnie znowu były zmiany planów i jestem juz w domu w Żychlinie. gdy dzis wstaliśmy okazało sie że wszyscy w domu chorzy teście oraz szwagier , szwagierka i ich dziecko Zosia 1,5 roczne masakra. najgorzej Zosia dostała juz antybiotyk ale nie chce pic i jesc wiec pewnie szpital ja czeka. ja odraz postanowiłam że musze uciekać z seba żeby on sie nie zaraził.
najgorzej że tesc nas musiał przywiesc , wziął znajomego żeby póżniej on wracał bo sie kiepsko czół.
też wykonałam 1000 telefonów żeby ktoś po mnie przyjechał ale niestety nikt nie może jak toś chory albo praca

a teraz ide spać wiec życze dobrej nocki

reklama