reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

reklama

Załączniki

• 940.jpg
    940.jpg
    11,8 KB · Wyświetleń: 45
  • karpatka.JPG
    karpatka.JPG
    57,7 KB · Wyświetleń: 48
o, prawie na jedna cene wychodzi z tym z leen bakker. Zastanawiam sie, ktore jest lepsze.
TYlko czy wszystko musi byc w tym bialym kolorze??? :wściekła/y::no:

aniahaven podczes nastepnych dłuzszych wakacji w PL mozesz zlozyc wniosek o paszport dla małego... pamietaj ze do złozenia wniosku musisz być z mezem bo on musi tez papiery podpisac ale do odbioru mozesz pojsc sama... ja czekałam 4 tygodnie
pauka obrabiam w wolnych chwilach ale jakby troche mniej... teraz okres przyjec wiec wpadło mi kilka zamowien na zaproszenia, od czasu do czasu robie jakies inne kartki okolicznosciowe wiec samo bawienie sie zdejciami schodzi na dalszy plan...
aneta Antek dalej nocnik traktuje jak zabawke i siada na niego na 2-3 sekundy... czekam jak bedzie calkiem cieplutko kazzdego dnia i puszcze go w samych majteczkach... pomoczy sie i moze zaskoaczy ze lepiej siasc na nocnik zrobic co trzeba i dalej biegac z sucha pupą...
justaaa witaj i pozdrowienia tez od grudziądzanki;-)

agasta mam nadzieję że jak będę już na miejscu to spotkamy się kiedyś na kawce ;-)
twiggless no proszę jaki ten świat mały :-D

Justa pewnie że się spotkamy na kawkę. W każdy wtorek i czwartek jestem wolna :-)
Sencilla ja bym chyba kupiła to w leen bakker bo w razie czegoś możesz później dokipić mebelki z tej samej serii np biurko czy szafę :tak:

A propo kartek okolicznościowych to ja też robię :-) Konkretnie to 3D kartki np takie

Załączniki

• IMG_2446.jpg
    IMG_2446.jpg
    19,7 KB · Wyświetleń: 57
  • IMG_2447.jpg
    IMG_2447.jpg
    31,9 KB · Wyświetleń: 53
reklama
Ale naskrobałyście!Szok!:szok::szok::szok::szok:
Twiglless w takim razie muszę się pochwalić że mój Erni tak od miesiąca chodzi bez pieluchy cały dzień,sam biega na nocnik a na dodatek nawet w nocy czasami ma suchego pampersa i biegnie o 5 rano na nocnik!:-D
Jedynie co mu ne wychodzi to kupka na nocnik i zakładam mu pampersa bo się nie potrafi inaczej załatwić...poczekam aż do tego dojrzeje sam!:tak:
Ann karpatka pycha,kawka też ja biore się dziś za biszkopt z truskawkami!
Mój M wybył już na ryby i wróci dopiero jutro - wiec cisza i spokój!
Zaraz znikam z dzieciakami do parku żeby się wychasały i padły o 19.00 a ja będę mieć extra relaksacyjny wieczór sam na sam!:-D
Jeszcze tylko kawka i spadam...
Do potem!;-)

Do góry