reklama
Hej!
Mamuśki wszystkiego naj naj...dla was!

Sencilla ja się piszę na urodzinki - mam nadzieje że tym razem nic nie pokrzyżuje moich planów!
:-)
Twiggless miło cię zobaczyć;-)a co tak źle znosi wizyty teściowej?

Anetko grtauluję zapału do nauki!
Synowie bardzo elegancko się zaprezentowali na tej fotce!
U nas też była burza

i to jaka!!!aż dziciaki przybiegły do naszej sypialni!

Dwa obiazdy zaliczyłam w drodze do pracy z powodu powalonych drzew...

A teraz powinnam być w pracy ale coś zamotałam i ...mam wolne popołudnie!
A co w dońcu moje święto!

Mamuśki wszystkiego naj naj...dla was!

Sencilla ja się piszę na urodzinki - mam nadzieje że tym razem nic nie pokrzyżuje moich planów!
:-)Twiggless miło cię zobaczyć;-)a co tak źle znosi wizyty teściowej?

Anetko grtauluję zapału do nauki!
Synowie bardzo elegancko się zaprezentowali na tej fotce!U nas też była burza

i to jaka!!!aż dziciaki przybiegły do naszej sypialni!

Dwa obiazdy zaliczyłam w drodze do pracy z powodu powalonych drzew...

A teraz powinnam być w pracy ale coś zamotałam i ...mam wolne popołudnie!
A co w dońcu moje święto!

Aniu, no to gratuluje wolnego popoludnia! Ciesze sie, ze bedziesz z nami w tym wyjatkowym dla Tosi dniu
Oczywiscie nie ma problemu z noclegiem dla Was 
Ja wlasnie odwiozlam maluchy i zabieram sie do pracy. mam niecale dwie godzinki..
Aniu, to chyba Beauty czeka na tesciowa... nie Twigless...

Moja w tym roku nie przyjedzie, nawet sie ostatnio polubilysmy i w sumie zaluje, ze jej nie bedzie... Ale moglaby przyjechac, skoro ma ponad 2 miesiace wakacji, nie? (jest nauczycielka)
U mnie gra wlasnie Alicja Majewska i po prostu mi sie nie chce brac do pracy.. Dajcie mi jakiegos kopa!
A gdzie jest Natka? i Agnes?
Oczywiscie nie ma problemu z noclegiem dla Was 
Ja wlasnie odwiozlam maluchy i zabieram sie do pracy. mam niecale dwie godzinki..
Aniu, to chyba Beauty czeka na tesciowa... nie Twigless...

Moja w tym roku nie przyjedzie, nawet sie ostatnio polubilysmy i w sumie zaluje, ze jej nie bedzie... Ale moglaby przyjechac, skoro ma ponad 2 miesiace wakacji, nie? (jest nauczycielka)
U mnie gra wlasnie Alicja Majewska i po prostu mi sie nie chce brac do pracy.. Dajcie mi jakiegos kopa!

A gdzie jest Natka? i Agnes?
Sencilla u nas leci babyradio, mała właśnie zjadła gruszeczkę, ja wcinam truskawki
To nas na ur Tosi napewno nie będzie, bo ok 18 planujemy wyjazd, więc nie wyrobie obrócić w 2 str w ciągu 4 godz.
Natka z tego co wiem jest w pl.
Ania wymigałaś się z roboty, nieładnie ;-)
U mnie pranko już rozwieszone jeszcze muszę trochę poprasować, ale jakoś mi się nie chce, więc dołączam do klubu lenicwów
To nas na ur Tosi napewno nie będzie, bo ok 18 planujemy wyjazd, więc nie wyrobie obrócić w 2 str w ciągu 4 godz.Natka z tego co wiem jest w pl.
Ania wymigałaś się z roboty, nieładnie ;-)
U mnie pranko już rozwieszone jeszcze muszę trochę poprasować, ale jakoś mi się nie chce, więc dołączam do klubu lenicwów

reklama