reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

reklama
Sencilla 5 czerwca to ja jestem jeszcze w nl :tak: bo jedizemy dopiero wieczorem po pracy, ale niestety musze iść do pracy do 12, więc raczej nei wpadniemy. Chyba że bym miała wolne to wtedy :tak:

Czesc kobiety
Melduje ze zyje, nie odzywam sie bo zasypuje troche dolki i przygotowuje sie psychicznie i fizycznie do najazdu tesciowej.

Hej!

Mamuśki wszystkiego naj naj...dla was!

Sencilla ja się piszę na urodzinki - mam nadzieje że tym razem nic nie pokrzyżuje moich planów!:sorry::-)
Twiggless miło cię zobaczyć;-)a co tak źle znosi wizyty teściowej?:sorry::eek:
Anetko grtauluję zapału do nauki!:tak:Synowie bardzo elegancko się zaprezentowali na tej fotce!
U nas też była burza:szok::szok::szok: i to jaka!!!aż dziciaki przybiegły do naszej sypialni!:laugh2::baffled::-D
Dwa obiazdy zaliczyłam w drodze do pracy z powodu powalonych drzew...:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
A teraz powinnam być w pracy ale coś zamotałam i ...mam wolne popołudnie!
A co w dońcu moje święto!:-D:-D:-D

Aniu, no to gratuluje wolnego popoludnia! Ciesze sie, ze bedziesz z nami w tym wyjatkowym dla Tosi dniu :tak: Oczywiscie nie ma problemu z noclegiem dla Was :tak:
Ja wlasnie odwiozlam maluchy i zabieram sie do pracy. mam niecale dwie godzinki..
Aniu, to chyba Beauty czeka na tesciowa... nie Twigless... :sorry::rofl2:
Moja w tym roku nie przyjedzie, nawet sie ostatnio polubilysmy i w sumie zaluje, ze jej nie bedzie... Ale moglaby przyjechac, skoro ma ponad 2 miesiace wakacji, nie? (jest nauczycielka)
U mnie gra wlasnie Alicja Majewska i po prostu mi sie nie chce brac do pracy.. Dajcie mi jakiegos kopa! :tak:
A gdzie jest Natka? i Agnes?

Sencilla u nas leci babyradio, mała właśnie zjadła gruszeczkę, ja wcinam truskawki :tak: To nas na ur Tosi napewno nie będzie, bo ok 18 planujemy wyjazd, więc nie wyrobie obrócić w 2 str w ciągu 4 godz.
Natka z tego co wiem jest w pl.
Ania wymigałaś się z roboty, nieładnie ;-)

U mnie pranko już rozwieszone jeszcze muszę trochę poprasować, ale jakoś mi się nie chce, więc dołączam do klubu lenicwów :-D

hihi, Aniu, mysle, ze tesciowa Twigless moze sie obrazic ;)
ja kawke.. niech ktos mi podeprze powieki.. ;(

reklama
Do góry