reklama
niunia_2008
mama Wiktorii :)
karola82_82
mama slicznego Michałka
TOSIENKO z okazji pierwszych urodzinek zycze Ci
Spełnienia marzeń pod puchową poduchą, namnożenia się pieniążków ukrytych w porcelanowej świńce, wielkiego kosza kwiatów z bijącym w głębi czerwonym serduchem, i wspaniałych przyjaciół !!!
My dopiero dotarlismy do domu,musze szybko obiadek robic .Pozniej napisze cos wiecej
Spełnienia marzeń pod puchową poduchą, namnożenia się pieniążków ukrytych w porcelanowej świńce, wielkiego kosza kwiatów z bijącym w głębi czerwonym serduchem, i wspaniałych przyjaciół !!!

My dopiero dotarlismy do domu,musze szybko obiadek robic .Pozniej napisze cos wiecej

Ostatnia edycja:
spoznione zyczenia dla Tosii
Aby serduszko Twoje
gorące było zawsze jak słońce...
A uśmiech Twój radosny
przypominał zapach wiosny...
Wszystkiego najlepszego Tosiu z okazji Twoich 1 urodzin!!!!!!!
Aby serduszko Twoje
gorące było zawsze jak słońce...
A uśmiech Twój radosny
przypominał zapach wiosny...
Wszystkiego najlepszego Tosiu z okazji Twoich 1 urodzin!!!!!!!
czesc dziewczyny
my wczoraj bylismy na badaniu z malym wszystko dobrze rosnie zdrowo i wszystko ma na swoim miejscu. Daanus zaczyna juz do siebie gadac i tak slodko to robi

A wczoraj to mnie wogole wystraszyl bo po kapieli jak go oliwkowalam i on lezal na brzuszku on nagle zaczal sie przewracac na plecki

i tak to szybko zrobil ze sie wystraszylam ze mi spadnie chociaz przy nim stalam, pozniej jeszcze raz go ulozylam i naprawde sie sam przewrocil:-):-)
wczoraj znowu sie w ogrodku wyzywalam, wszyscy sie ze mnie smieja ze musze sobie tu hektar ziemi kupic to bede mogla sie wykazac

Agasat pewnie juz w Pl udanego pobytu!!!!!
Pauka zycze zeby dzien w pracy szybka przelecial
Sencilla a ktorej jutro mozna cie odwiedzic??? jak dobrze pamietam to ma byc jutrzejsza niedziela ????
ide bo Daan domaga sie uwagi
my wczoraj bylismy na badaniu z malym wszystko dobrze rosnie zdrowo i wszystko ma na swoim miejscu. Daanus zaczyna juz do siebie gadac i tak slodko to robi

A wczoraj to mnie wogole wystraszyl bo po kapieli jak go oliwkowalam i on lezal na brzuszku on nagle zaczal sie przewracac na plecki

i tak to szybko zrobil ze sie wystraszylam ze mi spadnie chociaz przy nim stalam, pozniej jeszcze raz go ulozylam i naprawde sie sam przewrocil:-):-)wczoraj znowu sie w ogrodku wyzywalam, wszyscy sie ze mnie smieja ze musze sobie tu hektar ziemi kupic to bede mogla sie wykazac

Agasat pewnie juz w Pl udanego pobytu!!!!!
Pauka zycze zeby dzien w pracy szybka przelecial
Sencilla a ktorej jutro mozna cie odwiedzic??? jak dobrze pamietam to ma byc jutrzejsza niedziela ????
ide bo Daan domaga sie uwagi
reklama