reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

czesc dziewczyny
ja wlasnie po szkole kawke pije i keksem zagryzam:-)
Sencilla mnie rowniez bylo bardzo milo poznac Ciebie i Twoja rodzinke:tak::tak::tak:, dziewczynki macie przeslodkie, mam nadzieje ze bedziemy sie czesciej widywac. A Tosia ode nas dostala foczke przytulanke a Marysia kubek z Teso
wrzuc przepisy na ciasta byly pyszne
Aniu to niedrogo placisz ja jak poszlam tutaj do fryzjera to za podciecie okolo 5cm. wlosow zaplacilam 30E :szok::szok::szok:nawet nie chce myslec ile by mi za farbowanie wziela, teraz pierwsze kroki w Pl skieruje wlasnie do fryzjera
Anetko teraz ty sie zabierasz za organizowanie imprezki :happy::happy::happy:do Ciebie mamy troszke daleko:sorry::sorry:
co na obiad gotujecie:confused::confused::confused::confused::confused:

reklama
Gosiu,
ja tez wlasnie pije kawke, bo cos do pracy po takim intensywnym weekendzie trudno mi sie zabrac :tak::-D I zajadam resztki tarty cytrynowej z wczoraj ;-)
A ostatnio przytylo mi sie 3 kilo, ale nawet sie ciesze.
Ja mam na obiad pomidoroweczke z ryzem, a jak moj mily wroci to robie szparagi pieczone(nie fasolka szparagowa, tylko te takie dlugie grubasne szparagi)pod pierzynka z sera zoltego i ze swieza bazylia. Polecam!
Gosiu, no wlasnie, mam nadzieje, ze teraz bedziemy sie czesciej spotykac! Zwlaszcza, ze mamy wzgednie niedaleko do siebie.. A na Texel tez sie wybieramy, myslimy, aby pojechac tam w weekend 4-5 lipca. to moze wpadniemy do WAs?
Wiesz co, ta foczka jest przecudna! Przypomniala mi taka mala foczke, ktora dostalam od Mamy, jak mialam 4 lata i ktora byla moja ulubiona przytulanka przez wiele lat.. NIestety, zjadly ją biegi dziejow.. i nie wiem gdzie jest ;(
A ta od Ciebie wprawdzie byla dla TOsi, ale MArys sobie ja upodobala i spala dzis na niej zamiast poduszki :D

Ostatnia edycja:
Dzień dobry
ja już po pracy...Wcinam obiadek i jeszcze zapodam sobie kaweczkę i lecę po dziewuchy:tak::-)

Sencilla czekam na ten przepis na torta:-):tak:, bo mnie czeka imprezka za 2 tygodnie i szczerze mówiąc będziemy chyba przyjmować gości przez cały tydzień, bo na tej klitce gdzie mieszkamy sie nie da wszystkich zmiescić:szok:i inne pyszności też wrzuć....:tak::-)

Aniu kolorek śliczny:tak:...mnie sie też marzy, ale jakoś boję się zaryzykować...i nie zabardzo lubię jak mi ktoś grzebie na głowie....:sorry:więc ograniczam się tylkoi do ścinania końcówek, chociaż kiedyś jak urodziłam Oli to poszłam na całość i ściałam te moje długasy.....Tęsknię za takimi jak miałam za panny....Naturalne LOCZKI...niestety to przeszłość:-:)wściekła/y:

Karolka niedzielę na szczęście mam wolną, więc wczoraj dzionekspędzony z rodzinką....:-D:-D:-DWczoraj były wybory do Europarlamentu i jak się możne spodziewac było wygrało PO!:wściekła/y::crazy:

Hej...
Właśnie dotarłam do domu i wcianam kanapki a potem biore się za pierogi...:-D:tak:
Kochane ja niewiem ale nie moge doczytać waszych postów bo jakies poucinane i niewidoczne są?!
Czy wy też tak macie???

Aniu ja tak nie mam, ale kiedyś też tak mi się zrobił, a o kilku godzinach było już ok:tak:
Sencilla to ja proponuje poniedziałek, ale może dopiero jak dziewczyny z PL wrócą:confused:
Natka co mnie z konta przyszłego męża na Nk podglądasz:confused::-):-D;-):-D Jak przygotowania do ślubu:confused: Kiedy wracasz do NL:confused:
Agnes a Ty już po ślubie czy jeszcze przed:confused:
Niunia a Ty przyjeżdżasz jeszcze do NL:confused:
Gosiu nie aż tak daleko, dasz radę;-):tak:
Pauka jak Ci się podoba w pracy:confused:
Agnieszka mam nadzieję, że czujesz się już lepiej po odejściu mamy:-(
Karola ja również mam nadzieję, że naszą znajomość będziemy kontynuować :tak::tak::tak::-):-):-):-) I jak po kontroli w CB:confused:
Ktoś pytał co dzis na obiadek:confused: Kilka sztuk kotleta od wczoraj do tego smażona kiełbaska, ziemniaczki i mizeria:tak:
Teraz Wy mi powiedźcie co robicie jutro na obiad:tak:, bo pomysła nie mam:no:

Uciekam ponownie do nauki...
Miłego wieczoru kobitki:tak:

Ostatnia edycja:
dobry wieczor!
Gosiu,zapomnialam Ci napisac, ze czapeczka Daanusia sie znalazla :tak: niebiesko-biala, w sam raz na jego sliczna glowke, prawda?:tak:
mam Ci ja wyslac?

Ania mi tez posty w całosci sie wyswietlaja:tak:Jak pierogi wyszły ,pewnie pyszne.Ja uwielbiam na slono:tak:choc na slodko tez zjem:happy:
Aneta Michas dobrze sie rozwija wazy 77 i ma 68 cm.Szczepionka za dwa mies:baffled: A dzis i tak płakał jak sie babki zblizyły do niego:tak:Ja jutro zupa ogorkowa ,a na drugi edanie jeszce nie mam koncepcji:eek:
Gosia i jak w szkole , lepiej juz?
Pauka wiem i tez nie jestem zadowolona z PO.:no:No ale coz...
Sencilla swietne foteczki,rodzina w komplecie ,az miło:tak:Dziewczynki códne a mama tez niezła laseczk(nawet z tym +3 kg hihihihihi:-D:rofl2:)
My sie bierzemy do spanka:tak:;-)
dobrej nocki!

witam wieczorowa porą:tak:;-)

a więc z nami tak jest że mielismy jechac po urlopie męża czyli w sierpniu do NL, tylko moja mama prawdopodobnie wraca na stałe do PL więc będę miała możliwość pojscia dalej do szkoły:tak:

a co do obiadu to jutro planuje zrobic taką zapiekanke z produktów jak na gołąbki-raz robiłam, a teraz wiem co musze poprawić zeby była idealna:tak: chociaż szwagrowi smakowała-no ale co miał powiedzieć:-D

miałam każdej z osobna cos napisać ale już myślami jestem gdzieś indziej... no a teraz muszę zadzwonic do mojego P.:tak:

miłego wieczoru;-)

reklama
ja tez zycze dobrej nocki..
Pauka, przepisy na tort postaram sie wstawic jutro, bo dzis nie mialam glowy..
chcialam tez wstawic Twoja karteczke dla Tosi, ale nie odczytuje mi tego formatu.. i nie wiem, co zrobic!
Moze Ty wstawilabys? dziewczyny zobacza, co za cuda robisz :tak::-)
ja dzis pieklam ciasto brazowe z truskawkami i cynamonem, ktos sie skusi na dobry sen? :sorry::zawstydzona/y:

Do góry