reklama
niunia_2008
mama Wiktorii :)
aniu- a słyszałaś o tej pascie czy ktoś z twoich znajomych ja używał
sencilla- ja też nigdy nie jadłam golonki
w ogóle bardzo mało miesa jem...
karola-podziwiam cie że zawsze robisz dwa dania
ja nie mam pomysłów a robie tylko jedno, bo niekiedy i tego jednego nie zjemy same z wiktoria;-)
a rodzinka bardzo sie cieszy mając wiktorie-zwłaszcza siostra, bo póki co się staraja o własne, a ja im "wypożyczam" wiki żeby się juz wprawiali
i kiedys po połowie dnia sie śmiałam że szwagier nie będzie chciał mieć dzieci tak go wiktoria wymęczyła
aż z niego leciało
aneta- czy ta opiekunka to polka
pojawiło się tutaj pełno nowych mam ale na krótko i nie pamietam ich nicków,ale kojarze że jedna juz powinna urodzic, inna teraz ślubuje w PL... coś te mamy nie mają na nas czasu..... ;-)

sencilla- ja też nigdy nie jadłam golonki
w ogóle bardzo mało miesa jem...karola-podziwiam cie że zawsze robisz dwa dania
ja nie mam pomysłów a robie tylko jedno, bo niekiedy i tego jednego nie zjemy same z wiktoria;-)a rodzinka bardzo sie cieszy mając wiktorie-zwłaszcza siostra, bo póki co się staraja o własne, a ja im "wypożyczam" wiki żeby się juz wprawiali

i kiedys po połowie dnia sie śmiałam że szwagier nie będzie chciał mieć dzieci tak go wiktoria wymęczyła
aż z niego leciało
aneta- czy ta opiekunka to polka

pojawiło się tutaj pełno nowych mam ale na krótko i nie pamietam ich nicków,ale kojarze że jedna juz powinna urodzic, inna teraz ślubuje w PL... coś te mamy nie mają na nas czasu..... ;-)
aneta 2222
Entuzjast(k)a
niunia tak polka
Karola a tego kurczaka w piekarniku robisz
Jeszcze nie zdecydowałam co zrobię, placki po węgiersku jednak nie bo odgrzewane są niesmaczne, a musi być to danie które można przygotować wcześniej, a następnie później odgrzać
Od dziewczyn w szkole dostałam kilka przepisów, ale to głównie sałatki
Coś wymyślę
Na deser już postanowiłam, że zrobię sałatkę owocową, ale jeszcze nie wiem jaką
:-):-)
Aniu ja też golonki nie jadłam nigdy i nie zjem
Aniu nie bywam w sklepach tureckich, ale jak znajdę gdzieś po drodze to zobaczę
Sencilla wątróbkę uwielbiam ale tylko drobiową z cebulą mmnniam pycha, ale nie robię bo mój M nie lubi:-
no:

Karola a tego kurczaka w piekarniku robisz

Jeszcze nie zdecydowałam co zrobię, placki po węgiersku jednak nie bo odgrzewane są niesmaczne, a musi być to danie które można przygotować wcześniej, a następnie później odgrzać

Od dziewczyn w szkole dostałam kilka przepisów, ale to głównie sałatki
Coś wymyślę
Na deser już postanowiłam, że zrobię sałatkę owocową, ale jeszcze nie wiem jaką
:-):-)Aniu ja też golonki nie jadłam nigdy i nie zjem

Aniu nie bywam w sklepach tureckich, ale jak znajdę gdzieś po drodze to zobaczę
Sencilla wątróbkę uwielbiam ale tylko drobiową z cebulą mmnniam pycha, ale nie robię bo mój M nie lubi:-
Bry!
Jeśli chodzi o golonke to ja zjadam tylko najdelikatniejsze miesko
a resztę dojada mój M!
:-)
Za to wątróbkę uwielbiam na wszystkie sposoby a mój nawet nie tknie!

wiec kombinuję zawsze jakie inny obiad dla niego kiedy ja mam na nią ochote!
Co do pasty to wpiszcie nazwe w wyszukiwarke i sami zobaczycie ile jest forum z tym tematem..można ją nawet zrobić samemu w domu...ale to ciężka sztuka bo proporcje niedokadne i nie wychodzi!

Sencilla ja wczoraj też tak późno jeszcze pracowałam...do 23.00 w barze Z SUSHI;-)...na szczęście moje dzieci do perfekcji opanowały sztukę zasypainie samemu i na komende DO SPANIA
maszerują oboje do swojego pokoju i zasypiają tam bez zbędnych ceregieli o 20.00

A ja już po śniadanku, pakuje dzieciaki bo przed nami długi dzień!
Do wieczorka!

Jeśli chodzi o golonke to ja zjadam tylko najdelikatniejsze miesko
a resztę dojada mój M!
:-)Za to wątróbkę uwielbiam na wszystkie sposoby a mój nawet nie tknie!

wiec kombinuję zawsze jakie inny obiad dla niego kiedy ja mam na nią ochote!
Co do pasty to wpiszcie nazwe w wyszukiwarke i sami zobaczycie ile jest forum z tym tematem..można ją nawet zrobić samemu w domu...ale to ciężka sztuka bo proporcje niedokadne i nie wychodzi!

Sencilla ja wczoraj też tak późno jeszcze pracowałam...do 23.00 w barze Z SUSHI;-)...na szczęście moje dzieci do perfekcji opanowały sztukę zasypainie samemu i na komende DO SPANIA
maszerują oboje do swojego pokoju i zasypiają tam bez zbędnych ceregieli o 20.00

A ja już po śniadanku, pakuje dzieciaki bo przed nami długi dzień!
Do wieczorka!
Dzien dobry,
ja wlasnie bylam spuscic troche krwi
a potem wybieram sie na usg i do lekarza, ciekawe jak szyjka mam nadzieje ze dalej trzyma...
u nas oczywiscie leje... no i od razu chlodniej ale to akurat dobrze, byle by juz lac przestalo, chociaz w sumie i tak mi nic po tym bo w domu siedze
no nic ide po jakies sniadanko, a chetnym kawke zostawiam...
Milego dnia wszystkim! ;-)

P.S. Potem oczywiscie zdam relacje z wizyt...
ja wlasnie bylam spuscic troche krwi
a potem wybieram sie na usg i do lekarza, ciekawe jak szyjka mam nadzieje ze dalej trzyma...u nas oczywiscie leje... no i od razu chlodniej ale to akurat dobrze, byle by juz lac przestalo, chociaz w sumie i tak mi nic po tym bo w domu siedze

no nic ide po jakies sniadanko, a chetnym kawke zostawiam...
Milego dnia wszystkim! ;-)

P.S. Potem oczywiscie zdam relacje z wizyt...
karola82_82
mama slicznego Michałka
Czesc
Niunia nie zawsze robie dwa dania,ostatnio tak jakos wyszlo.robie rosol w sobote i zaszwe starcza do poniedzialku(robie na nim inna zupe).
Ann ja sie skusze na kawke
napisz poznij jak po wizycie
Ania jakie ty masz checi do pracy ,ja tez kiedys pracowalam po 10 godz dziennie a teraz 5 mi sie nie chce.Moze mi to przejdzie jak Michas bedzie wiekszy ,na razie chce z nim spedzac jak najwiecej czasu
Sencilla ty tez duzo pracujesz
fajnie ze w domku
Ja lubie taki dom pełen zycia 
Aneta w piekarniku tego kurczaczka.Faktycznie najlepiej ,zeby mozna bylo odczac lu wstawic do piekarnika i miec spokoj
Moze pizze sama upieczesz,lub spagetti (mozecie jesc z jednego talerzyka;-))
Pije kawke i ide do Michasia bo za pol godz pojdzie spac.
Niunia nie zawsze robie dwa dania,ostatnio tak jakos wyszlo.robie rosol w sobote i zaszwe starcza do poniedzialku(robie na nim inna zupe).

Ann ja sie skusze na kawke
napisz poznij jak po wizycie
Ania jakie ty masz checi do pracy ,ja tez kiedys pracowalam po 10 godz dziennie a teraz 5 mi sie nie chce.Moze mi to przejdzie jak Michas bedzie wiekszy ,na razie chce z nim spedzac jak najwiecej czasu

Sencilla ty tez duzo pracujesz
fajnie ze w domku
Ja lubie taki dom pełen zycia 
Aneta w piekarniku tego kurczaczka.Faktycznie najlepiej ,zeby mozna bylo odczac lu wstawic do piekarnika i miec spokoj
Moze pizze sama upieczesz,lub spagetti (mozecie jesc z jednego talerzyka;-))Pije kawke i ide do Michasia bo za pol godz pojdzie spac.
aneta 2222
Entuzjast(k)a
Ja już pranko zrobiłam, zaraz wstawiam następne, Nikodema do szkoły zawiozłam i po drodze na duże zakupy (spożywcze) wykręciłam
Teraz wcinam śniadanko, kanapki z sałatą, pomidorem, rzodkiewką i serkiem na ciepło mniam
. Myślę co dziś na obiad zrobić 

i zaraz pędzę na centrum poszaleć

Karola nie mam piekarnika

Aniu a Ty z dziećmi pracujesz czy do przedszkola chodzą 5 dni w tygodniu
Ann napisz koniecznie co powiedział lekarz
Trzymam kciuki aby było dobrze
Sencilla a nie myślałaś, aby nauczyć Tosi zasypiać samej
To jest bardzo trudne, ale później jaka wygoda włożyć dziecko do łóżeczka, przeczytać bajeczkę dać buziaka i wieczór dla siebie i męża
:-)
Mój Oliwierek w nocy się non stop budził, miał temperaturę do tego mega katar i męczył się biedaczek:-(
Do później kobitki
Teraz wcinam śniadanko, kanapki z sałatą, pomidorem, rzodkiewką i serkiem na ciepło mniam
. Myślę co dziś na obiad zrobić 

i zaraz pędzę na centrum poszaleć

Karola nie mam piekarnika

Aniu a Ty z dziećmi pracujesz czy do przedszkola chodzą 5 dni w tygodniu

Ann napisz koniecznie co powiedział lekarz
Trzymam kciuki aby było dobrze
Sencilla a nie myślałaś, aby nauczyć Tosi zasypiać samej
To jest bardzo trudne, ale później jaka wygoda włożyć dziecko do łóżeczka, przeczytać bajeczkę dać buziaka i wieczór dla siebie i męża
:-)Mój Oliwierek w nocy się non stop budził, miał temperaturę do tego mega katar i męczył się biedaczek:-(
Do później kobitki

reklama
Anetko, moja Tosia pieknie zasypia sama, ale wczoraj cos jej sie odwidzialo i sie obudzila, no i zasnac bidulka nie mogla. Ladnie zasypia wieczorem, ale kilka ostatnich tygodni to byla mordega w nocy, budzila sie, nie mogla zasnac, plakala. Ale dzis sie za to wzielismy i znowu metoda "usnij wreszcie" ją traktowalismy. Nawet niezle nam poszlo, ale szyja mnie boli od spania zwinieta na kanapie w salonie
, bo wole nie byc z nia w pokoju, jak ja uczymy spac, bo ona to czuje.
A Twoj maz lubi kurczaka? to moze piersi duszone w jakims pysznym sosie, np. w ziolach, pieczarkach, pomidorkach, cebulce i czosnku, fajnie podane. Albo pod pierzynka ze szpinaku i sera zoltego.MOzesz wczesniej przygotowac, a pozniej tylko pod przykryciem podgrzac. Co TY na to?
, bo wole nie byc z nia w pokoju, jak ja uczymy spac, bo ona to czuje.A Twoj maz lubi kurczaka? to moze piersi duszone w jakims pysznym sosie, np. w ziolach, pieczarkach, pomidorkach, cebulce i czosnku, fajnie podane. Albo pod pierzynka ze szpinaku i sera zoltego.MOzesz wczesniej przygotowac, a pozniej tylko pod przykryciem podgrzac. Co TY na to?