reklama
Hej,
ja juz po wizytach, no i wszystko po staremu tzn nic nowego

Szyjka trzyma wiec co tydzien juz nie musze chodzic, ale ju standardowo co 2 tygodnie od teraz. Jedyne co to poziom zelaza spadl wiec musze go podniesc...
i za dwa tyg znowu badanie krwi tym razem na cukier...
A dziewczyny to rosna jak na drozdzach, byli troche zaskoczeni ze blizniaczki tak prawidlowo rosna bo co do wagi to maja 1225gr i 1244gr plus minus oczywiscie.
Dzisiaj po raz pierwszy slyszelismy przez kilka sekund bicie serduszek, mocne, szybkie zdecydowane, poprostu super.
Kolejna wizyta za dwa tygodnie, chyba ze cos bedzie sie niepokojacego dzialo to mam dzwonic...
Jestesmy super happy...

A tu kolejna sesja modelek...
na dole...

na gorze...

ja juz po wizytach, no i wszystko po staremu tzn nic nowego

Szyjka trzyma wiec co tydzien juz nie musze chodzic, ale ju standardowo co 2 tygodnie od teraz. Jedyne co to poziom zelaza spadl wiec musze go podniesc...
i za dwa tyg znowu badanie krwi tym razem na cukier...
A dziewczyny to rosna jak na drozdzach, byli troche zaskoczeni ze blizniaczki tak prawidlowo rosna bo co do wagi to maja 1225gr i 1244gr plus minus oczywiscie.
Dzisiaj po raz pierwszy slyszelismy przez kilka sekund bicie serduszek, mocne, szybkie zdecydowane, poprostu super.
Kolejna wizyta za dwa tygodnie, chyba ze cos bedzie sie niepokojacego dzialo to mam dzwonic...
Jestesmy super happy...

A tu kolejna sesja modelek...
na dole...

na gorze...

jakie cudne maluchy! zawsze mi sie lezka w oku kreci, jak widze taki cudAnn, gratuluje, oby tak dalej! zobaczysz, wszystko bedzie ok.
Na kiedy masz termin? a bedzie cc czy masz szanse urodzic naturalnie?
Dzeki kochana!
Termin mam na 29 sierpnia, ale mowia zeby sie conajmniej 4 tyg wczesniej szykowac.
Co do cc to nie ma zadnych wskazan, do tego mala na dole lezy juz glowka w dol wiec jest przygotowana, powiedzieli mi ze mam sie na zadne nie nastawiac - wyjdzie w praniu... a ja chyba wole naturalnie, bo po cc to dluzej bede dochodzic do siebie, a moze nie... zobaczymy
Ostatnia edycja:
karola82_82
mama slicznego Michałka
Ann śliczne te twoje panieneczki i juz takie duze.;-);-)Ja jestem za porodem naturalnym,oczywisie jak nie ma przeciwwskazan
Aneta a w czym ciasta pieczesz?
To moze pomysl Secilli mnie sie podoba
Sencilla faktycznie pustki
Ale Michas sie rozgadal ,tak fajnie opowiada ze mi sie smiac chce

Prze fajnie

Aneta a w czym ciasta pieczesz?
To moze pomysl Secilli mnie sie podoba
Sencilla faktycznie pustki

Ale Michas sie rozgadal ,tak fajnie opowiada ze mi sie smiac chce

Prze fajnie
I ja też jestem w końcu w domciu...po drodze zaliczyłam mechanika bo mi auto jak żaba skacze po drodze!!!

Ann super że wszystko ok...żeby jeszcze z tym drugim ci tak bezproblemowo się ułożyło!
Anetko moi chodzą do KOBER/6GODZ/ i do GASTOUDER/15 GODZ/ a reszte ze mną spędzają...czasami w pracy ale jak są takie warunki jak domek z ogródkiem,piskownicą itp..to ja sobie sprzatam a oni używają!:-);-)
Od lipca przyjezdza moja siostra na wakacje z mamą wiec będą ją męczyć!
:-)
Ja tam nie narzekam...dobrze mi z nimi!

Lece jakiś obiad sklecić...

Ann super że wszystko ok...żeby jeszcze z tym drugim ci tak bezproblemowo się ułożyło!

Anetko moi chodzą do KOBER/6GODZ/ i do GASTOUDER/15 GODZ/ a reszte ze mną spędzają...czasami w pracy ale jak są takie warunki jak domek z ogródkiem,piskownicą itp..to ja sobie sprzatam a oni używają!:-);-)
Od lipca przyjezdza moja siostra na wakacje z mamą wiec będą ją męczyć!
:-)
Ja tam nie narzekam...dobrze mi z nimi!

Lece jakiś obiad sklecić...
karola82_82
mama slicznego Michałka
dobrej nocki!!!!!!!
reklama