reklama
a ja dzis zaszalalam i zrobilam pierogi ruskie. Oraz serniczek przepyszny z orzechami! POlecam! wrzucic przepis? 

kochane, poradzcie cos... mamy z R. jakies zapalenie jezyka... tzn. dwoch jezykow
Strasznie nas piecze, boli, nawet mowic i jesc sie nie bardzo da..
Mezus mnie caly czas pyta, z kim sie calowalam

kochane, poradzcie cos... mamy z R. jakies zapalenie jezyka... tzn. dwoch jezykow
Strasznie nas piecze, boli, nawet mowic i jesc sie nie bardzo da..Mezus mnie caly czas pyta, z kim sie calowalam

niunia_2008
mama Wiktorii :)
aneta- pewnie juz po kolacji, w trakcie romantycznego wieczoru... ja dopiero teraz składam Wam najserdeczniejsze życzenia, niech następne lata mijaja wam beztrosko oraz w wielkiej miłości;-)
Dzień dobry!
Sencilla no to z kim się całowałaś???

Ale tak na poważnie ja na twoim miejscu pojechałabym do lekarza przy szpitalu bo z językiem nie ma żartów...
:-
szok:Każda opulchizna jest niebezpieczna...
Ja wcinam śniadanko i lece odstwić auto do mechanika...
Sencilla no to z kim się całowałaś???

Ale tak na poważnie ja na twoim miejscu pojechałabym do lekarza przy szpitalu bo z językiem nie ma żartów...
:-Ja wcinam śniadanko i lece odstwić auto do mechanika...
czesc dziewczyny
my dzisiaj mamy round op texel wiec lecimy z malym na plaze poogladac, mial byc dzisiaj nawet j. smit ale oczywiscie w ostatniej chwili zrezygnowal

Anetko wieczor chyba sie udal wczoraj bo jeszcze cie tu nie ma:-);-)
Ann dziewczyny sliczne a ty biedaczko jeszcze troche sie pomeczysz
ja juz tez zaczynam sie powoli szykowac do wyjazdu jeszcze 4 dni:-):-) juz nie moge sie doczekac. nie orietujecie sie moze jak to z jedzeniem dla dziecka jest jezeli sie leci samolotem, czy moge termos wziasc
do potem pa
my dzisiaj mamy round op texel wiec lecimy z malym na plaze poogladac, mial byc dzisiaj nawet j. smit ale oczywiscie w ostatniej chwili zrezygnowal

Anetko wieczor chyba sie udal wczoraj bo jeszcze cie tu nie ma:-);-)
Ann dziewczyny sliczne a ty biedaczko jeszcze troche sie pomeczysz
ja juz tez zaczynam sie powoli szykowac do wyjazdu jeszcze 4 dni:-):-) juz nie moge sie doczekac. nie orietujecie sie moze jak to z jedzeniem dla dziecka jest jezeli sie leci samolotem, czy moge termos wziasc

do potem pa
Ann wyciąg kości na kanapie i się nie ruszaj!:-)
Anetko jak tam wieczorek minął?;-)
Sencilla tak mnie kusiłaś tym sernikiem że właśnie swój do pieca włożyłam!
Gosiu jedzenie dla dzieci chyba nie robi problemu w samolocie, ale warto gdzieś poczytać napewno piszą...
Niuniu a ty co tak mało piszesz?
A ja sobie organizuje babski wieczorek z moją matką chrzesną bo pracuje sezonowo pod Amsterdamem właśnie po nią pojechali...mojego wyganiam na rybki nocne -nawet nie protestował!
Ciekawe dlaczego?

Udanego popołudnia...pa
Anetko jak tam wieczorek minął?;-)
Sencilla tak mnie kusiłaś tym sernikiem że właśnie swój do pieca włożyłam!

Gosiu jedzenie dla dzieci chyba nie robi problemu w samolocie, ale warto gdzieś poczytać napewno piszą...

Niuniu a ty co tak mało piszesz?

A ja sobie organizuje babski wieczorek z moją matką chrzesną bo pracuje sezonowo pod Amsterdamem właśnie po nią pojechali...mojego wyganiam na rybki nocne -nawet nie protestował!
Ciekawe dlaczego?

Udanego popołudnia...pa
reklama
Ja juz od dluzszego czasu nic innego nie robieAnn wyciąg kości na kanapie i się nie ruszaj!:-)