reklama
anna117
Fanka BB :)
HEJ DZIEWCZYNY !!!!
Tyle piszecie o swoich podbojach kulinarnych, ze i ja postanowilam z wasza pomoca wziasc sprawy w swoje rece. Moze znacie jakis ciekawe i łatwe przepisy na dania bezmiesne bo mnie cos w tej ciazy odrzucilo od miesa, a moze jakies ciekawe ciasta owocowe?czekam na propozycje i udanej niedzieli zycze
Tyle piszecie o swoich podbojach kulinarnych, ze i ja postanowilam z wasza pomoca wziasc sprawy w swoje rece. Moze znacie jakis ciekawe i łatwe przepisy na dania bezmiesne bo mnie cos w tej ciazy odrzucilo od miesa, a moze jakies ciekawe ciasta owocowe?czekam na propozycje i udanej niedzieli zycze
Dzień dobry....
Witam się tylko z wami i uciekam do garów, bo dzisiaj obiadek z lekkim pośligziem....Wstałam dopiero o 10.30! Aż się dziwię, bo ja to zwylke ranny ptaszek jestem i rzadko mi się zdarza pospać dłużej jak do 8.00...hihihi
Miłego dzionka dziewczyny
Witam się tylko z wami i uciekam do garów, bo dzisiaj obiadek z lekkim pośligziem....Wstałam dopiero o 10.30! Aż się dziwię, bo ja to zwylke ranny ptaszek jestem i rzadko mi się zdarza pospać dłużej jak do 8.00...hihihi
Miłego dzionka dziewczyny
aneta 2222
Entuzjast(k)a
Niunia mój Oliwierek ma 19 miesięcy i też zaczyna mieć swoje humorki, gdy on coś chce, a ja nie pozwalam to wtedy rzuca się na podłogę i płacze, więc w ogóle nie reaguję, najczęściej wychodzę z pokoju, a jemu raz dwa wszystko przechodzi i przychodzi po 30sekundach do mamy się przytulić:-)
Polecam stronkę Chomik - przyjazny dysk internetowy znajdziesz tam różne ciekawe książki on-line
Później napiszę Ci tytuły książek, które polecam
Sencilla jak Wasze języki się mają

Pauka ja właśnie po obiadku posprzątałam, a właściwie to mężuś zmywał a ja 2 placuszki upiekłam i obiadek zrobiłam
Dziś na obiadek mieliśmy faszerowane kurze nog (nowy przepis, mniam mniam
), ziemniaczki z ciemnym sosem i fasolkę
Karola pytałaś kiedyś w czym robię placek, a więc w prodiżu, niby mięso w nim też można piec ale ja jeszcze nie próbowałam
Miłej niedzieli

Polecam stronkę Chomik - przyjazny dysk internetowy znajdziesz tam różne ciekawe książki on-line
Później napiszę Ci tytuły książek, które polecam
Sencilla jak Wasze języki się mają

Pauka ja właśnie po obiadku posprzątałam, a właściwie to mężuś zmywał a ja 2 placuszki upiekłam i obiadek zrobiłam
Dziś na obiadek mieliśmy faszerowane kurze nog (nowy przepis, mniam mniam
), ziemniaczki z ciemnym sosem i fasolkę
Karola pytałaś kiedyś w czym robię placek, a więc w prodiżu, niby mięso w nim też można piec ale ja jeszcze nie próbowałam

Miłej niedzieli

Ostatnia edycja:
Acha...zapomniałam się pochwalić że dziś mój synek usiadł mi rano na kolankach, pocałował w policzek i pierwszy raz w życiu powiedzał do mnie; MAMUSIU
po czym się przytulił tak mocno...aż mi się łzy w oczach zakręciły...

Takie cudowne są te urocze chwile...

po czym się przytulił tak mocno...aż mi się łzy w oczach zakręciły...

Takie cudowne są te urocze chwile...
my wlasnie wrocilismy znad jeziorka, pojechalismy na rowerkach. zbieralo sie na burze, ale tak czy inaczej sie wybralismy, i dobrze zrobilismy, bo po 10 minutach sie rozpogodzilo, a pozniej to juz bylo cudnie
Dzieciaczki pobrykaly w piaseczku, kapiel zaliczyly, mnie przygrzalo, zrobilismy piknik, salatki, kanapki, serniczek i kawka... ach, co za zycie
w koncu troche odpoczelam. po drodze kupilismy dwa bukiety cudnych piwonii.
Ktos pytal o ciasto z owocami, ja mam fajny przepis na ciasto truskawkowe z cynamonem i migdalami, wychodzi pychotka, wrzucic?
Anetko, nasze jezyki nawet ok, tylko ze sie calowac nie mozemy
bo boli 

Dzieciaczki pobrykaly w piaseczku, kapiel zaliczyly, mnie przygrzalo, zrobilismy piknik, salatki, kanapki, serniczek i kawka... ach, co za zycie
w koncu troche odpoczelam. po drodze kupilismy dwa bukiety cudnych piwonii.Ktos pytal o ciasto z owocami, ja mam fajny przepis na ciasto truskawkowe z cynamonem i migdalami, wychodzi pychotka, wrzucic?
Anetko, nasze jezyki nawet ok, tylko ze sie calowac nie mozemy

bo boli 

anna117
Fanka BB :)
to dziewczyny podajcie linka na ten kulinarny cosikk
reklama