reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Holandia

reklama
Ale tu PUSTKI......:szok::szok::szok:pomimo poniedziałku....:sorry:

Agasta fajnie że się zdecydowałaś na studia, mi się też marzą ale zanim ja się języka naucze to będę babcią!:-DNapisz co wybrałaś...

Czarna S.twoja kruszynka śliczna a Claudia wyglada wprost rozkosznie-i oczywiście Agasto już ci to mówiłam....cały tata!:tak::tak::tak:

Karola ja też dzisiaj poprasowaam właśnie 2 godzinki wieczorem bo mi się w weekend nie chciało:eek:....a jak dzisiaj w pracy było?I jak to jest z tymi plnami na dziewczynkę?:cool2:

Aniu117 dobrze że z maleńką wszytko ok...widzę że zakupy dla dzidzi się udały!

Sencilla zajęta mamą - cieszcie się sobą:cool2:, moja też przyleci za 2 tygodnie!

Bira i jak dziś wam minął dzień z Ingą?My też zaliczyliśmy plac zabaw bo słonko ładnie świeciło...;-)

Ann a ty jak?Kobieto zmierzam w twoją stronę ale strasznie wiatr wiatr mi zawiewa i dotrzeć nie mogę...:sorry::-)Wybacz...

To chyba na tyle slodkich snów dla WSZYSTKICH MAMUSIEK I ICH POCIECH!:tak::-D:-)

Witam nocna pora:tak::-)
A co tu takie pustki:szok::eek:
Agasta pochwal się co będziesz studiować.
Ania ja jeszcze dzis reszte poprasowałam:tak:W pracy było ok zresztą jak zawsze:tak:;-)Ja lubie tą prace :tak::sorry:Ja też mam zawsze pustke i chandrę jak rodzina odjeżdza.
Co do planów to są oczywiście ,że są:tak: ale jeszcze nie wprowadzamy ich w życie:-DJedno wiem bedziemy się starać o dziewczynke:tak:;-):rofl2:
Prawie jestem spakowana,jeszcze jutro ostatnie rzeczy włoże i gotowe:tak:Jestem dziś tak zakrecona że szok.Poszłam do sklepu po kapcie Michałkowi ,a wyszłąm z bluzka dla mnie i koszula dla małego:eek:Dopiero w domu sobie przypomniałam o kapciach:crazy:
dobrej nocki zycze i do juterka

Ostatnia edycja:
mnie dopadl bol glowy i bezsennosc
mialam dzis usg, serducho pikalo, dzidzia pomachala do mnie roczka i mialam lezke w oku ze wzruszenia
jeszcze pobrali mi tone krwi na nie wiem co :-)
w pracy jestem do niczego w domu obijam sie z kata w kat mam nadzieje ze 2 trymestr wroci mi energia bo jestem wykonczona :-(

Anna117 ,Tola ciesze się ,że z waszymi dzidziam wszystko w porządku :tak:
Tola na pewno w 2 i3 trymestrze bedzie lepiej:tak:
Aneta a ty co znów taka zabiegana jesteś?:sorry:
no teraz to już na serio dobranoc..;-)

Dzień dobry!

Aniu117 ranny ptaszek z ciebie!:szok::cool2:
Karola ciesz się ze spotkania z rodzinką i naładuj akumulatory!:tak::-D
Toola mnie zawsze wzruszały takie momenty na wizytach....a z tym obijaniem się to nie tylko ty mas problem...ja się pozbierać nie mogę...:wściekła/y:po wakacjach!:rofl2:
Gosiu a co u ciebie:sorry:dawno cie nie było...

I uciekam do pracy....:-D

dzien dobry.
Ja ostatnio tez zakrecona i zabiegana :tak:

Czarna nie pochwililam sie studiami, bo jak bylismy u was to jeszcze nie wiedzialam ze sie zapisze :-D Dopiero wieczorem mnie cos naszlo i 2 godz pozniej bylo juz po wszystkim :-D:szok:

A wybralam studia kosmetyczne :-) takie, po ktorych od razu moge otwierac wlasny salon i nie potrzebuje sie doszkalac :tak: Zobaczymy jak to bedzie z jezykiem, jak mi nie bedzie pasic to poprostu zrezygnuje.

Za 2 tyg ruszam znowu z pazurkami, trzeba podreperowac budzet :-D bo nazbieralo sie ostatnio wydatkow, cotygodniowe wyjazdy do tego benzyna na kazde ponad 100 km wyjazdy i tak w ciagu miesiaca jestesmy nadprogramowo ponad 200 euro w plecy :eek:
A to jeszcze nie koniec, bo takie wyjazdy mamy co weekend zaplanowane juz do polowy pazdzernika :rofl2:
Do tego kupilam malej fotelik na rower z oslonka, bo akrat bylo na promocji :-) i zaoszczedzilam 30 euro :tak: a jak to moj arnold mowi, nie zaoszczdzilam, tylko nie wydalam :-D

Karola ja juz za wczasu zecze szerokiej drogi i udanego wyjazdu. Ucaluj Michasia od ciotki :-)
Toola fajnie, ze z Wami wwszystko ok. Ja tez sie wzruszlam na usg :tak:
Bira jak Wam idzie usypianie malej?

Zaraz przyjedzie do mnie kolezanka wiec mykam sie ogarnac :-)
Milego dnia

reklama
Dzien Dobry i mykam
postanowilam,ze poleze dzisiaj sobie troszke bo wogole w dzien nie drzeme a nocki .....same wiecie jakie :-)
to podobno dobrze robi na mleko tak sie legnac.
Jutro pierwsza wizyta pani z CB,ciekawam ile Jessy przytyla.W niedziele miala przed poludniem 3400 a jakies waleczki jej sie robia pod brodka :-)

papatki

Do góry