reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Holandia

Tola na pewno w 2 i3 trymestrze bedzie lepiej:tak:
dzieki, taka mam nadzieje

Toola mnie zawsze wzruszały takie momenty na wizytach....a z tym obijaniem się to nie tylko ty mas problem...ja się pozbierać nie mogę...:wściekła/y:po wakacjach!:rofl2:
hehe, a ja mam urlop we wrzesniu na przeprowadzke, ciekawe czy sie po nim pozbieram :shocked2:

Dzien Dobry i mykam
postanowilam,ze poleze dzisiaj sobie troszke bo wogole w dzien nie drzeme a nocki .....same wiecie jakie :-)
to podobno dobrze robi na mleko tak sie legnac.
Jutro pierwsza wizyta pani z CB,ciekawam ile Jessy przytyla.W niedziele miala przed poludniem 3400 a jakies waleczki jej sie robia pod brodka :-)
papatki
jasne, odpoczywaj ile sie da!! :tak: tez czytalam ze w czasie snu sie lepsze mleczko robi wiec wrazie czego jest naukowe potwierdzenie zeby sie polozyc

reklama
Czesc
Agasta super studia:tak:Moja siostra tez zaczyna szkołe kosmetyczna tylko w pl:-):tak:
Czarna i jak było na spacerku?
Robale smaruj,smaruj:-) gorzoła dobra na wszystko:-D;-)
Anna117 gratuluje rozpoczecia edukacji:tak::tak::-)
Ania fajna kawke dziś zaserwowałaś:tak::happy:
Ja już się żegnam.Wyjazd około 19 a jeszcze troszke do zrobienia jest:tak:
Myśle ,że koło piątku się odezwę:tak:
bye,bye!

Jestem i ja!:cool2:
Karola udanego urlopu....
Agasta fajny pomysł z tymi studiami...:tak:a ja akurat szukam kogoś kto mi zrobi pazurki bo pani co mi te pazury zrobiła przed wakacjami juz drugi tydzień mnie zwodzi:wściekła/y: a ja wygląda jak:eek:...z trzema złamanymi....:-(
Czarna S i jak maleńka się sprawowała na 1-szym spacerku?:-)
Aniu117 gratuluje decyzji, to ja się też przyznam że od poniedziałku zaczynam:-D z tzn taalmeisje (niewiem czy dobrze napisałam:sorry::sorry::sorry:)
Pauka a ty gdzie sie podziewasz???:szok::-D

Komu kawę bo te zmiany pogody mnie zabiją!:rofl2:U nas taki upał jakby lipiec był....

reklama
A ja dopiero wstałam:)
Agasta fajne studia wybrałaś, :-),
Czarna S spacerek udany ?
Aniuhaven ależ Ty extra kawki serwujesz ;-)
Karola szerokiej drogi:tak:
Ja ostatnio dużo śpię, jakaś wiecznie zmęczona chodzę, :zawstydzona/y:, pozdrowionka dla Was

Do góry