reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

reklama
Dla mnie też nie za dobry Agasto....Mały żygał prawie całą noc:eek: teraz leży jakby go walec rozjechał a mąż poganał do apteki po rade jak go zatrzymać bo gorączki nie miał w ogóle...chyba coś mu siadło na żołądku bo Karina też obudziła sie z bólem brzucha...:szok:
A może to jakiś wirus...:zawstydzona/y:

Dzień doberek:-)
A u mnie nocka spokojna:tak::-) Powiem Wam kochane, ze odkąd przeszłam na normalne mleko z Majcią to nawet mała w nocy mi się tak nie budzi.....Jeśli już to nad ranem, bo nie zawsze na kolację chce wypić mleko no i wtedy to ją ssie....;-):-) A i bardzo bardzo polubiła kakao!!!!:-D:-D:-D

Aniu podawaj małemu co chwilkę po troszkę Gastrolitu lub innego środka z elektrolitami, żeby się nie odwodnił...

Anna spróbuj się wyciszyć i uspokoić...Jeśli na te codzienne sytuacje spojrzysz troszkę z boku napewno znajdziecie nić porozumienia z mężem i wszystko zacznie się klarować....:tak::tak::tak::-)No i kobieto nie jesteś sama....Zawsze masz nas!:tak::tak::tak::-D A dla pocieszenia to ci napiszę, że jak ja urodziłam Majcię i wróciłam z nią do domu tośmy z S nie odzywaliśmy się przez tydzień i też już finał mógłby być fatalny....Ale na szczęście wszystko sie poukładało!!!!:tak::-)

Agasta to tylko patrzeć jak Claudia wyruszy w świat....;-);-):-):-)

Ann prześliczna karteczka! Dziękujemy....A dziewczynki są poprostu boskie!!!!!:tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Sencilla jak wasza wyprawa???? Już w drodze? a swoją drogą to dzieciaki potrafia nas nieźle zaskakiwać.....Dzielne dziewczynki! Buziolki dal nich!:laugh2::tak::-)

A ja właśnie przytargałam choinkę z piwnicy:-)Jak Oli wróci z przedszkola to zabieramy się za ubieranie:tak::tak::tak:Ciekawa jestem jak Majcia do niej będzie podchodzić i czy nie będziemy mieli żadnych niespodzianek;-);-):-)
Teraz się biorę za prasowanko, bo moja pszczółka śpi....No i wstawiam kapuchę na bigos, a potem jeszcze naleśniki na krokiety muszę smażyć:tak::-) Jutro zaś lepię pierogi, śledziki w śmietanie, sałatkę i serniczek z brzoskwiniami robię....A w środę to już wyjeżdżamy do rodziców....:laugh2:

Witam...

u nas troszkę lepiej...mały dostał dwa razy smecte:zawstydzona/y: a teraz właśnie podałam mu taki środek z elektrolitami,poza tym mały dużo pije i jest dzielny jak na swój stan.Nawet sie uśmiecha czasami..:-)
Poza tym sie ociepliło..i słonko świeci!:tak:Karinka poszła z tatusiem na narty a ja sie małym zajmuje...w planach na dziś mam jeszcze uszka do barszczu sztuk 400 a choinke dopiero w środe wieczorkiem...:-DZakupiłam jedynie jemiołe dzisiaj bo mi sie bardzo podobała taka z owocami...
Pauka ty to huragan jesteś....miłego dnia wszystkim...

Na pewno takie zabiegane jesteście że kawki nie macie czasu sobie zrobić...więc ja chętnie wam podrzuce....zróbcie sobie przerwe kochane...:-D

Sencilla a ty jak dojedziesz to sie zamelduje bo sie martwie...:zawstydzona/y:

Aniu ja sie zastosowalam i przerwa byla jak ta lala

A wy dziewczyny juz szykujecie:szok:my sie z mama jutro pomalutku zabieramy,ale wiekszosc rzeczy zostawiamy sobie na srode:tak:

U nas tez slonko slicznie dzisiaj swiecilo i spacerek zaliczony

Załączniki

• Przerwa na drzemka.jpg
    Przerwa na drzemka.jpg
    23,6 KB · Wyświetleń: 51
Czarna śliczna foteczka a mała jaka zrelaksowana na mamie...:-D
Ja już farsz zrobiłam...z pomocą męża hihi...jutro uszka ja zrobie, mama z Karcią jakieś ciasteczka będą piekły a mój zrobi karpie bo już zakupiliśmy...
Agasta a co tobie było w nocy że tak napisałas?:eek:
Anetka pewnie pochłonięta przez świąteczne przygotowania jak zresztą cała reszta kobitek...
Ciekawe czy Sencilla już dojechała...ktoś coś wie?:sorry:

reklama
Hej dziewczynki!!!!!pamiętacie mnie jeszcze nie odzywałam się bo w Holandi nie miałam internetu ale teraz wróciłam i w końcu mogę poczytać co u was :tak::tak::tak:chociaż wszystkiego nie dalam rady nadrobić :tak:

My z Holandii jechaliśmy jak większość 18 godzin masakra w sobotę wieczorem wyjechaliśmy bo ja byłam przekonana że już będzie mały ruch ale niestety pomyliłam się:tak::tak::tak::tak:pozatym dziś byłam u lekarza na usg i w końcu wiem że będzie dziewczynka z czego się bardzo cieszę chociaż wszyscy mi mówili że będę miała chłopaka bo że niby ładnie wyglądam :-):-):-):-):-):-)pozatym z dzidzią wszystko ok :tak::tak::tak::tak::tak:
teraz mykam już do łóżka bo się wysiedziałam u ginekologa że szok aż 3 godziny tyle było osób :tak:
dobranoc

Do góry