Robale
Fanka BB :)
dzień dobry
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
teraz leży jakby go walec rozjechał a mąż poganał do apteki po rade jak go zatrzymać bo gorączki nie miał w ogóle...chyba coś mu siadło na żołądku bo Karina też obudziła sie z bólem brzucha...

:-) Powiem Wam kochane, ze odkąd przeszłam na normalne mleko z Majcią to nawet mała w nocy mi się tak nie budzi.....Jeśli już to nad ranem, bo nie zawsze na kolację chce wypić mleko no i wtedy to ją ssie....;-):-) A i bardzo bardzo polubiła kakao!!!!

:-)No i kobieto nie jesteś sama....Zawsze masz nas!

A dla pocieszenia to ci napiszę, że jak ja urodziłam Majcię i wróciłam z nią do domu tośmy z S nie odzywaliśmy się przez tydzień i też już finał mógłby być fatalny....Ale na szczęście wszystko sie poukładało!!!!
:-)

:-)

Ciekawa jestem jak Majcia do niej będzie podchodzić i czy nie będziemy mieli żadnych niespodzianek;-);-):-)
:-) Jutro zaś lepię pierogi, śledziki w śmietanie, sałatkę i serniczek z brzoskwiniami robię....A w środę to już wyjeżdżamy do rodziców....
a teraz właśnie podałam mu taki środek z elektrolitami,poza tym mały dużo pije i jest dzielny jak na swój stan.Nawet sie uśmiecha czasami..:-)
Karinka poszła z tatusiem na narty a ja sie małym zajmuje...w planach na dziś mam jeszcze uszka do barszczu sztuk 400 a choinke dopiero w środe wieczorkiem...
Zakupiłam jedynie jemiołe dzisiaj bo mi sie bardzo podobała taka z owocami...

chociaż wszystkiego nie dalam rady nadrobić 

pozatym dziś byłam u lekarza na usg i w końcu wiem że będzie dziewczynka z czego się bardzo cieszę chociaż wszyscy mi mówili że będę miała chłopaka bo że niby ładnie wyglądam :-):-):-):-):-):-)pozatym z dzidzią wszystko ok