reklama
Czarna_Smoczyca
Fanka BB :)
Dzieki Agasat za pamiec,ale dzisiaj to w 100% wasze swieto:-)
Widzimy sie w niedziele
Co do Sylwestra to ja nie wiem czy nie przespie
Widzimy sie w niedziele

Co do Sylwestra to ja nie wiem czy nie przespie

aneta 2222
Entuzjast(k)a
Witam Was,
Aniu u nas dziś przygotowania do imprezy sylwestrowej, mam nadzieję, że będziemy się dobrze bawic
Sencilla, Claudia wszystkiego najlepszego dla Was dziewczyny, spełnienia marzeń oraz samych słonecznych dni
:-)
Kiedy wracacie dziewczyny
My wyjężdżamy z piątku na sobotę na noc i mam nadzieję, że nie pojedziemy 20h

Szczęśliwego Nowego Roku!!!
Pozdrawiam
Aniu u nas dziś przygotowania do imprezy sylwestrowej, mam nadzieję, że będziemy się dobrze bawic

Sencilla, Claudia wszystkiego najlepszego dla Was dziewczyny, spełnienia marzeń oraz samych słonecznych dni
:-)Kiedy wracacie dziewczyny
My wyjężdżamy z piątku na sobotę na noc i mam nadzieję, że nie pojedziemy 20h

Szczęśliwego Nowego Roku!!!
Pozdrawiam

Hej...
Anetko ja zamierzam wyjechać w niedziele rano...też mam taką nadzieje że szybko pójdzie
.
Choć wielu sie tak wybiera ze względu na szkołe w poniedziałek

No zobaczymy...
A co dobrego kochane robicie na Sylwestra?
Zakąski - przekąski itp....
Anetko ja zamierzam wyjechać w niedziele rano...też mam taką nadzieje że szybko pójdzie
.Choć wielu sie tak wybiera ze względu na szkołe w poniedziałek

No zobaczymy...
A co dobrego kochane robicie na Sylwestra?
Zakąski - przekąski itp....czesc dziewczyny
wpadam na chwilke was poczytac, teraz musze nacieszyc sie mama bo jest tylko do niedzieli. My sylwestra spedzamy w domu z przekaskami i napitkami:-)
Agasta serdeczne zyczenia dla twojej corci, pamietam jak rok temu na forum zaczelam pisac to ty wlasnie mialas rodzic a to juz rok minal!!!! I taka panne juz masz
:-)
A moj Daanu odkrywa uroki stania w boksie przy szczebelkach, niech jeszcze zacznie mi chodzic to juz go wogole nie zlapie
dziewczyny jak by mnie tu juz w starym roku nie bylo to zycze
wpadam na chwilke was poczytac, teraz musze nacieszyc sie mama bo jest tylko do niedzieli. My sylwestra spedzamy w domu z przekaskami i napitkami:-)
Agasta serdeczne zyczenia dla twojej corci, pamietam jak rok temu na forum zaczelam pisac to ty wlasnie mialas rodzic a to juz rok minal!!!! I taka panne juz masz
:-)A moj Daanu odkrywa uroki stania w boksie przy szczebelkach, niech jeszcze zacznie mi chodzic to juz go wogole nie zlapie

dziewczyny jak by mnie tu juz w starym roku nie bylo to zycze
Szczesliwego Nowego 2010 Roku oby byl lepszy niz ubiegly i spelnily sie wszystkie wasze plany
Załączniki
reklama

Życzę Wam szampańskiej zabawy Sylwestrowej, pełnej urokliwych momentów beztroskiego śmiechu...
Życzę Wam niepowtarzalnie pięknego przyszłego roku-pachnącego przez wszystkie 365 dni wonią wiosennych ukwieconych łąk, rozgrzewających serca ciepłem letniego słońca, ubarwionego niezwykłą urodą mieniących się jesiennych liści,jaśniejącego blaskiem puszystych gwiazdek śniegu...
Do siego Roku!!

AniA