reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

Anetko ,Karola a jak wyglądały wasze pierwsze lekcje w szkole?:eek:
Dziś zadzwonił mój coach i w piątek ide do właściewej grupy!:-D
A co tu tak spokojnie?:rofl2:

reklama
Witam
Aniu ja jeszcze nie miałam pierwszej lekcji:no: Miałam zacząć w poniedziałek ale zadzwonili do mnie ,że jeszcze muszę czekać aż papiery przyjdą:confused:
Agasta to musisz się wkręcić do firmy za tłumacza:tak::tak:

dobry wieczor
Czarna oczywiscie, ze bylam z Claudia na szczepieniu, ja to sprytna dzieweczka jestem i tak sobie wszystko zorganizowalam, ze 6 i pol godz w pracy bylam i jeszcze wszystko zalatwilam co mialam do zalatwienia :-):tak: Claudia na szczepieniu dzielna jak zuch, mimo ze zaatakowali ja iglami z obu stron na raz :szok: bo dwie panie byly, bo przez to ze poprzenosili szczepienia z grudnia na styczen bylo bardzo duzo dzieci i robily we dwie zeby bylo szybciej.
Niunia jak przygotowania do imprezki?

A ja jutro znowu do pracy :szok::szok::szok: przyjechal a wlasciwie przylecial dzisiaj szef oddzialu z polski (holender ktory od 9 lat mieszka w pl, ma zone polke i niedawno ur im sie coreczka :-) ) i prosil mnie zebym jutro przyszla doprowadzic do ladu te instrukcje, bo inaczej to nie dadza rady :no: A temu biurowi tlumaczen 400 euro zaplacili za taka manianie :szok::wściekła/y: Porazka :confused:
W tym tygodniu to godzin natrzaskam jak normalnie w trakcie 2 :-D Ale dobrze kaska sie przyda :-)

Dzien Dobry

mojemu dziecku cos dzisiaj odbilo i caluska noc mi sie co 2 godziny bydzila,mysle,ze to przez ogrzewanie bo moj P wlonczyl na wiecej bo mroz i bal sie,ze Jessi zmarznie.Przyznal mi sie w nocy,a ja juz wczesniej zauwazylam,ze powietrze jakies inne.Mi az usta spierzchly.Mlodej sie pewnie pic chcialo.Mam nadzieje,ze to tylko to i dzisiaj bedzie lepiej.

Agasta to pochwal sie,jaka masz duzo dziewczynke

Anna117 a co to jest to farmville???

Wracam jeszcze do wyra

Witam Was poranną kawką...:-)

albo herbatką jak kto woli...:tak:;-):-)

Ja oczywiscie w pracy, ale miałam okropnego lenia dzisiaj do wstawania...:tak::-)

Agasta czyżbyś ty też zaspała, ż enie pisałaś....???:confused:;-):-)

reklama
Ann a ja takie scrapy narobiłam wczoraj....:-)
picture12366.jpg

picture12367.jpg

picture12363.jpg

picture12364.jpg

Ciekawe czy poznacie kto jest na tych fotkach...:confused::-D:tak:;-):-D

Ostatnia edycja:
Do góry