reklama
karola82_82
mama slicznego Michałka
Witam
Aniu ja jeszcze nie miałam pierwszej lekcji
Miałam zacząć w poniedziałek ale zadzwonili do mnie ,że jeszcze muszę czekać aż papiery przyjdą
Agasta to musisz się wkręcić do firmy za tłumacza

Aniu ja jeszcze nie miałam pierwszej lekcji
Miałam zacząć w poniedziałek ale zadzwonili do mnie ,że jeszcze muszę czekać aż papiery przyjdą
Agasta to musisz się wkręcić do firmy za tłumacza

anna117
Fanka BB :)
dziewczyny gra ktoras w farmville na facebooku?
dobry wieczor
Czarna oczywiscie, ze bylam z Claudia na szczepieniu, ja to sprytna dzieweczka jestem i tak sobie wszystko zorganizowalam, ze 6 i pol godz w pracy bylam i jeszcze wszystko zalatwilam co mialam do zalatwienia :-)
Claudia na szczepieniu dzielna jak zuch, mimo ze zaatakowali ja iglami z obu stron na raz
bo dwie panie byly, bo przez to ze poprzenosili szczepienia z grudnia na styczen bylo bardzo duzo dzieci i robily we dwie zeby bylo szybciej.
Niunia jak przygotowania do imprezki?
A ja jutro znowu do pracy

przyjechal a wlasciwie przylecial dzisiaj szef oddzialu z polski (holender ktory od 9 lat mieszka w pl, ma zone polke i niedawno ur im sie coreczka :-) ) i prosil mnie zebym jutro przyszla doprowadzic do ladu te instrukcje, bo inaczej to nie dadza rady
A temu biurowi tlumaczen 400 euro zaplacili za taka manianie 
Porazka 
W tym tygodniu to godzin natrzaskam jak normalnie w trakcie 2
Ale dobrze kaska sie przyda :-)
Czarna oczywiscie, ze bylam z Claudia na szczepieniu, ja to sprytna dzieweczka jestem i tak sobie wszystko zorganizowalam, ze 6 i pol godz w pracy bylam i jeszcze wszystko zalatwilam co mialam do zalatwienia :-)
Claudia na szczepieniu dzielna jak zuch, mimo ze zaatakowali ja iglami z obu stron na raz
bo dwie panie byly, bo przez to ze poprzenosili szczepienia z grudnia na styczen bylo bardzo duzo dzieci i robily we dwie zeby bylo szybciej.Niunia jak przygotowania do imprezki?
A ja jutro znowu do pracy

przyjechal a wlasciwie przylecial dzisiaj szef oddzialu z polski (holender ktory od 9 lat mieszka w pl, ma zone polke i niedawno ur im sie coreczka :-) ) i prosil mnie zebym jutro przyszla doprowadzic do ladu te instrukcje, bo inaczej to nie dadza rady
A temu biurowi tlumaczen 400 euro zaplacili za taka manianie 
Porazka 
W tym tygodniu to godzin natrzaskam jak normalnie w trakcie 2
Ale dobrze kaska sie przyda :-)anna117
dobranoc
Czarna_Smoczyca
Dzien Dobry
mojemu dziecku cos dzisiaj odbilo i caluska noc mi sie co 2 godziny bydzila,mysle,ze to przez ogrzewanie bo moj P wlonczyl na wiecej bo mroz i bal sie,ze Jessi zmarznie.Przyznal mi sie w nocy,a ja juz wczesniej zauwazylam,ze powietrze jakies inne.Mi az usta spierzchly.Mlodej sie pewnie pic chcialo.Mam nadzieje,ze to tylko to i dzisiaj bedzie lepiej.
Agasta to pochwal sie,jaka masz duzo dziewczynke
Anna117 a co to jest to farmville???
Wracam jeszcze do wyra
mojemu dziecku cos dzisiaj odbilo i caluska noc mi sie co 2 godziny bydzila,mysle,ze to przez ogrzewanie bo moj P wlonczyl na wiecej bo mroz i bal sie,ze Jessi zmarznie.Przyznal mi sie w nocy,a ja juz wczesniej zauwazylam,ze powietrze jakies inne.Mi az usta spierzchly.Mlodej sie pewnie pic chcialo.Mam nadzieje,ze to tylko to i dzisiaj bedzie lepiej.
Agasta to pochwal sie,jaka masz duzo dziewczynke
Anna117 a co to jest to farmville???
Wracam jeszcze do wyra
reklama