reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

reklama
Anna, dzięki za krokusy :-) A malutka śliczna i widac ze spacerku zadowolona :-) Wózek miałam taki sam i był super, tylko go Ina w przypływie histerii zdemolowała i muszę zakupić inny dla nowego dzidzia, bo tamten już nie do niczego nie nadaje ;-)
Chustę kupowałam na allegro. Mam z polekontu :-) W sklepach niestety nigdzie nie widziałam...

Ania, ja też zaczynam mieć obsesję wózkową, bo nie chcę tym razem kupić kolejnego niewypału. Z Ingą rzerobłam cztery wózki, najlepszy był quinny, ale niestety nie podołał ;-) Teraz sawiam na mutsy 4 rider albo coś... ale nie wiem co ;-)

Witam
Aneta dobrze ,że ci się udało odzyskać CV:tak:Jak Niko chętny do pomocy to nie czekajcie tylko do roboty:tak::-)
Ania ja tez miałam quinny i byłam zadowolona z niego:tak:mutsy tez mi sie podoba ,koleżanka ma i sobie chwali:tak:Gratulacje dla Karinki za odwagę:tak::tak::tak::tak:
Bira zdrówka dla małej
Czarna mie to ciasto się bardzo podoba:tak:Jessi to niezła laseczka:-)
Anna Amelcia zadowolona ze spacerku ,a jakie ma "naje" no no:-)
Agasta ja tez nie spałam pół nocy:no:

My dziś bylismu u lekarza bo Michałek od wczoraj gorączkuje.Niestety nie udało się pani doktor zbadać go bo strasznie płakał(chyba się po wczorajsze wizycie w szpitalu boi lekarzy) aż się w język ugryzł i mu krew leciała z buzi:zawstydzona/y::-(biedaczek mój malutki:zawstydzona/y: Dostał standardowo paracetamol i jutro pani doktor będzie do mnie dzwoniła jak się mały pacjent czuje:tak:Gdy nie będzie poprawy znów pójdziemy do niej

Karola u nas tez goraczka mala dostaal po szczepieniu i jest strasznie narazie zroboilam oklady zimne i czekam ale wiecie co tez ja bardzo boli w tym miejscu szczepienia tez jej tam robilam oklady ale drze sie w nieboglosy jak sie ja tam dotyka nie wiem ajk jej pomoc ja nei spadnie goraczka to podam jje czopek.Narazie udalo sie jej po 2 godz placzu zasnac nie wiem czy mam ja budzic zeby zobaczyc czy temp spadla czy co?

dziewczyny, wybaczcie, ze nie pisze, ale nowa praca daje mi lekko w kosc. moze sama praca nie, bo jest ok, ale moje dziewczyny i R. chorzy, wiec jestem zabiegana..
zycze wszystkim dobrej nocy!

Aniu dzieci często po szczepieniach mają gorączke i są senne:tak:Ja myśle,że jak dobrze śpi to nie jest tak zle, gdy się obudzi wtedy zmierz jej temperaturę i w razie czego daj czopka:sorry2:

Ja zmykam bo Michałek cały czas się budzi,a poszedł spać o 18 wiec nie wiem jak długa będzie moja nocka:dry::tak:
dobranoc

reklama
.....

Agasta na pocieszenie dodam że już środek tygodnia!:-D;-)
Karola i Ania ja też miałam Quinny speedi i bardzo zadowolona byłam ale go oddałam:sorry2::rofl2: ... i teraz nowy zakup mnie czeka!:-)
Zdrówka dla maleńkiej - mam nadzieje że nocka znośnie wam minęła...:confused:
Bira wrzuć fotke tego "mutsy 4 rider ":-p bo ja z nowości to zero jestem...:sorry2:Natka pomocy!
Sencilla kobieto zwolnij tempo....:szok: Ty jak huragan!
Anetko skoro chłopcy gotowi czas pomyśleć o siostrzyczce...:tak::tak::tak:
Jeśli chodzi o Ann to u niej wszystko ok...dziewczynki rosną co można zobaczyć na NK!:tak:
Ja zmykam na 3 godz do pracy a potem...znowu korepetycje!:blink:

A gdzie AnnaR?
Miłego dnia!

Do góry