reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

Cześć

U na spogoda piękna, więc pół dnia dzisiaj na dworze byliśmy. Uwielbiam wiosnę. Iga śpi, więc zaraz sama też zlegnę ;-)

Aneta my za swoje daliśmy coś ok. 50 euro za sztukę. nie chciałam jakiś koszmarnie drogich walizek, bo jakby mi gdzieś na lotnisku obtłukli to chyba bym się zapłakała... Dlatego miała byc tania i lekka.

Aniahaven, ja też czuję ruchy od kila dni :-) Takie gilganie od środka. Niby wcześnie, ale Inge też zaczęłam czuć ok. 18 tygodnia, a teraz to druga ciąża :-)

Paulina, nie sresuj się, to na pewno nic groźnego.

MamoMikołaja, ja bym zadzwoniła do położnej.

reklama
ja do poloznej nie moge dzwonic bo oststnio mi powiedzialy ze jesli mam ginekologa to mam do szpitala dzwonic a nie do nich ...
ale juz jest lepiej ,moze to jakies cisnienie bylo nie w te strone ?? bynajmniej polezalam i jest ok a w domu rewolucja bo nic nie robilam haaa
w piatek mam wizyte wiec zapytam o kilka rzeczy

MamoMikołaja to odpoczywaj....
Aniu ja bym znalazła jakąś gasthouder i zapytała czy na te kilka godzin nie zgodziła sie zająć twoim dzieckiem w tej wyjątkowej sytuacji.... ona lewą kase dostanie a ty spokojni pójdziesz na egzamin!:-D
Moja Lisette napewewno by na to poszła!:tak:Spróbuj!

Hej,

Aniahaven alez ja Ci zazdroszcze! Ja jeszcze nic nie czuje :-(. i nie wiem, czy będe wiedzieć że to już ruchy dziecka, jeśli się pojawią. Tylko kiedy?

Natomiast dzisiaj w pracy miałam fatalny dzień! Wszystko mi leciało z rąk, normalnie masakra, sama nie wiedziałam co się dzieje naokoło. Chyba za dużo myśle, tylko nie o tym co trzeba. Naczytałam się w necie o chorobach w ciąży i wogóle o różych złych rzeczach jakie się moga przydarzyć no i ciągle myśle jak to będzie.
Na szczęście dzisiaj mi powiedzieli, że mogę wrócić na moje stare miejsce pracy i prawdopodobnie będe pracować z AGASTA hihihi, to se w końcu pogadmy!!

Poza tym siedzę sama w domku bo mąż to drugie zmiany ma i mam duużo czasu na "babskie sprawy" .

PaulinoAnno trzymam za Ciebie kciuki!! Na pewno będzie dobrze. Tylko sie nie zamartwiaj! Pozdrawiam

Bry
my dzis zaliczylismy rowerek :-) sklepy :-) i sczepienie :confused: tym razem bylo w ramiona a nie w udka a mala twardo na igle patrzyla nawet jak jej juz w ramionko ja wbil i oczywisice byl placz jak nie wiem co :szok:
i kolejny zabek nam sie przebil :szok:
Paulina trzymam kciuki zeby to nie bylo cos powaznego. A w pracy to pewnie ze mnie wykorzystuja, ale dzieki tym tluamczeniom bede dluzej pracowac, inaczej to penwie jzu dawno by mnei wywalili. A poza tym tak jak Aniahaven mowi kaska zawsze sie przyda, zwlaszca ze wlasnie ze znalezieniem nowej pracy nie weselo wiec trzeb azrboic zapasy. No i bezrobotne licza na podstawie ostantich miesiecych, wiec im wiecej bede teraz pracowac, tym lepiej dla mnie na przyszlosc :-D
Agnes trzymaj sie jeszcze troszke i bedzie po wszystkim ;-)
Mamo mikolaja uwazaj na siebie

reklama
Witam,
PaulinaAnna trzymam kciuki, aby to nie było nic groźnego. Myśl pozytywnie, bo tak być musi, wiem, wiem, łatwo się pisze, ale chociaż spróbuj.

Ja wczoraj wymyłam 3 okna, wyprałam firanki, wyprasowałam je, jeszcze pranie pościeli mi się zachciało, a dziś w pracy też miałam zapieprz, więc jestem padnięta, a mój kręgosłup odmówił posłuszeństwa :-:)-:)-( Jutro jadę do lekarza, mam nadzieję, że na kręgosłup paracetamolu nie przepisują :baffled::confused::-D

Anna117 a zapytaj swojej sąsiadki czy nie ma jakiejś znajomej lub kuzynki, która zaopiekowałaby się malutką :confused::tak:

Przepraszam, ale nie pamiętam już o czym pisałyście :no:
Lecę pod prysznic:tak:
Dobranoc

Do góry