reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Holandia

Hej...

Agasta GRATULACJE - fajnie że ci przedłużyli a tak na marginesie co oni by bez ciebie zrobili!:-D
Karola no z pełnym brzuszkiem to tylko dobre pomysły przychodzą!;-)
Gosiu biedny Daan... dawaj mu przeciwbólowy na noc żeby se wysypiał!:tak:Mój Erni chodził jak miał 9miesięcy:-pale on to wariat wyczynowy od urodzenia był!:sorry2:
Co do pracy to zwolnie, zwolnie...bo mi sie tak już zasuwać nie chce, ale czasami trzeba a kaska sie zawsze przydaje!:-)
Pauka z tego co widziałam po opisie na gg...ospę ktoś przechodzi!:szok: więc pełne roboty rece pewnie ma!:sorry2:

Ja wracam do moich czasowników w trzech czasach- bo to moja ostatnio namiętna fascynacja szkolna!:dry::-D

Dobranoc...

reklama
Dobry wieczór,
Gosiu skąd wiedziałaś :confused::-):tak:
Karola jestem już jestem, ale czasu brak :baffled:

Mam dużo do napisania, ale pewnie jak już zasiądę na dłużej do kompa to zapomnę:baffled:
Agnes Ogromne gratulacje :tak::tak::tak:
Agasta dla Ciebie również :tak::tak::tak:
Sencilla tak podczytywałam forum i zastanawiałam się co u Was, pewnie zapracowana jesteś:confused:
Aniu mnie kiedyś sąsiad poratował jak zatrzasnęłam drzwi:tak::tak: Skakał ze swego balkonu na mój ogródek :-D

Na dziś wystarczy lecę do męża, bo łóżko nagrzał :tak::-)
Dobranoc :tak:

Aneta fajnie już jesteście:tak:Ale się rozpisałaś hoho:-D:-D aż nie mogę uwieżyć ,że to twój post:-D:-D
Ania dychaj już dychaj:tak:
dobrej nocki

Dzień dobry!

Anetko witaj....
Dobrze ze już czwartek, bo po tych świetach to nic mi sie nie chce!:eek:
Na początek może kawkę?

Załączniki

• 2340aef20c..jpg
    2340aef20c..jpg
    32,7 KB · Wyświetleń: 25
dzien dobry :-)

u nas pogoda była ładna a dziś coś zapowiada się nieciekawego ... Asia leży i widać że też ma dzisiaj lenia jak mamusia :-):-)
bira przeprowadzke mamy 20 kwietnia... i właśnie na ten czas poszukuję opiekunki dla mojej Asi, odezwało się już kilka kobitek poumawiałam się na spotkania ale teraz sie zastanawiam ile się płaci na godzine myślicie że jak dam 10e to wystarczy? czy bierze się więcej? bo ja osobiście bym chyba tyle brała za opieke nad dzieckiem, tym bardziej że to nie bedzie 12h tylko z jakieś 4-5 góra 6 ... jak myślicie doradzcie mi ... a wy pewnie to dzieci do żłobków dajecie co? czy może któraś z was ma opiekunke?
aniahaven a co byście z mężem chcieli bardziej dziewczynke czy chłopczyka? :-D wiem ze najwazniejszy by było zdrowe ale nie ukrywajmy że każdy z nas ma tam swoje marzenia w gowce i ciekawość :-)

ja czuje coraz to lepsze rybki, maluszki chyba się ganiaja w brzuszku :-) już się ich doczekać nie moge:-)

Dzień dobry!!!!!!

Aneta witaj z powrotem!!!

Bira na razie grzeczna mam nadzieje że tak bedzie dalej chociaż Dawid na początku też taki był a po 3 tygodniach mu się wszystko poprzestawiało i wtedy zaczęły się kolki i wszystko naraz a teraz mój mąż pojedzie do Holandii jak Julcia będzie miała 3 tygodnie teraz mam zamiar stosować się do wskazówek z tej książki język niemowląt i mam nadzieje że będzie dobrze!!!!

Aniu kawkę też piję słabiutką z mleczkiem ze względu na karmienie!!!!!

milego dnia!!!

Dzień dobry

Agnes mała jeszcze musi odreagować poród:tak:
Nikita mnie się wydaje ,że 10 e to dużo:happy:Mój tata pilnuje Michasia i mówi żebys ja do nas przywiozła to ją popilnuje:tak:

karola a ile Ty byś dała :-) dziekuję za oferte od taty wezmę pod uwagę :D moi znajomi tak płacą 8-10e za godzine, bo w sumie dla 5e to sie nie opłaca dziewczynom przychodzić ... bo jednak opieka nad dzieckiem dojazd i droga powrotna tez kosztuje...ja bym przynajmniej za taka stawke nie chciała pracować ...

reklama
witajcie po swietach..

my nadal w Pl pogoda nam dopisuje , Mikolaj szaleje ze chyba zgubie brzuch za nim biegajac ,pozatym wszystko ok z wyjatkiem bolu tam i owam jak to w ciazy...
wracamy w wekend do NL juz tesknimy za tata wiec pora do domku wracac..

AGNES GRATULACJE !!!!
KIEDY WRACASZ Z MALENKA ??

Pozdrawiam wszystkie mamusi i uciekam bo komp potrzebny siostrze.

Do góry