reklama
Aniu sliczna fryzurka, ale jak pisalas ze tak duzo podcielas to myslalam ze jakies radykalne ciecia zrobilas;-). A na suwaczku widze ze spodziewasz sie syna, oj bedzie mial was kto nosic na rekach kobietki :-);-)
A my dzisiaj mielismy typowo wakacyjny dzien najpierw na plazy, pozniej zaliczylismy piwko na strandpavilioen, a teraz odpalilismy sobie grila. Caly dzien relaks z zakazem patrzenia na zegarek:-). Lubie takie dni
A my dzisiaj mielismy typowo wakacyjny dzien najpierw na plazy, pozniej zaliczylismy piwko na strandpavilioen, a teraz odpalilismy sobie grila. Caly dzien relaks z zakazem patrzenia na zegarek:-). Lubie takie dni

Czarna_Smoczyca
Fanka BB :)
Ania fryzurka fajna ale zapomnialas o brzuszku,jego tez mialas nam pokazac.
A my tez dzisiaj korzystalysmy z ladnej pogody.Pierwsze szalenstwa w ogrodzie
Picasa Web Albums - mika_20 - W paszczy
Milego dlugiego weekendu
A my tez dzisiaj korzystalysmy z ladnej pogody.Pierwsze szalenstwa w ogrodzie
Picasa Web Albums - mika_20 - W paszczy
Milego dlugiego weekendu
anna117
Fanka BB :)
Aniu no gratulujemy Syna, CZarna a coz to za suwaczek..no no...
aneta 2222
Entuzjast(k)a
Aniu
Ja też myślałam, że Ty bardzo krótko włoski ścięłaś :-) Czekamy na fotkę brzuszka

Czarna co za plany:-)
Ogromne gratulacje

Karola jak sobie A poradził z tym autem? Pytaliśmy naszych pl sąsiadów czy nie znają jakiegoś elektromechanika i niestety nie

Jutro mój M zapyta sąsiadów z góry, bo dziś już trochę późno
Miłego weekendu
Ja jutro i w sobotę do pracy 

Czarna co za plany:-)
Ogromne gratulacje

Karola jak sobie A poradził z tym autem? Pytaliśmy naszych pl sąsiadów czy nie znają jakiegoś elektromechanika i niestety nie

Jutro mój M zapyta sąsiadów z góry, bo dziś już trochę późno
Miłego weekendu
Ja jutro i w sobotę do pracy 

Hej...
Dziewczyny one tak wyglądają na długie
ale są po ramiona a normalnie na krawędzi biustonosza sie kończą!
To zdjęcie brzuszka wstawie jeszcze a teraz wrzuce wam dzisiaejsze usg... mamy tam piąstke,twarz, nóżki i najważniejszy siusiaczek!Ostatnie zdjecie ogólne...
Dziewczyny one tak wyglądają na długie
ale są po ramiona a normalnie na krawędzi biustonosza sie kończą!
To zdjęcie brzuszka wstawie jeszcze a teraz wrzuce wam dzisiaejsze usg... mamy tam piąstke,twarz, nóżki i najważniejszy siusiaczek!Ostatnie zdjecie ogólne...

Załączniki
agnes74
Zadomowiona(y)
Aniu fajna fryzurka ładnie ci w niej

Serdecznie gratuluje synusia

Czarna widzę ze masz ustaloną datę ślubu gratulacje

A ja nie mam na nic czasu mojej małej wszystko się poprzestawiało normalnie najeść się nie może śpi w dzień tylko na spacerach

jestem wykończona a jeszcze mój mąż w niedziele wyjeżdża do Holandii nie wiem jak ja dam radę

a teraz spadam bo ten mój mały ssak już się obudził 

Dobranoc

Serdecznie gratuluje synusia

Czarna widzę ze masz ustaloną datę ślubu gratulacje

A ja nie mam na nic czasu mojej małej wszystko się poprzestawiało normalnie najeść się nie może śpi w dzień tylko na spacerach

jestem wykończona a jeszcze mój mąż w niedziele wyjeżdża do Holandii nie wiem jak ja dam radę

a teraz spadam bo ten mój mały ssak już się obudził 

Dobranoc
karola82_82
mama slicznego Michałka
Witam
Aniu gRaTuLuJę synka,kolejny nareszcie chłopczyk zasili nasze forum.
;-)Jak dotąd same panie się rodziły:-) Takie foteczki bardzo mnie rozczulają...chyba biorę się do roboty
;-):-)Sliczna fryzurka ...oczywiście jak koleżanki mysałam ,że duuuużo więcej skróciłaś 
Aneta dotarliśmy do domu
Hura ! kolega nas zcholował
A co dalej niech się A głowi 
Do szkoły jeszcze nie chodzę wydzwaniam tan często ale odsyłąją mnie do gemeente z kolei ci drudzy każą się dowiadywać w szkole i tak w kółko 

Agasta faktycznie nie ciekawa sprawa z tą kradzieżą ,trochę strach samemu na patrol chodzić
Czarna gratuluje podjętej decyzji..weselisko się szykuje:-)
Anno a ty co tak skromnie ?
My dziś przeboje aż głowa boli
Mój A zgubił pilota do alarmy w aucie i...........i nic się da zrobić bo drugiego nie mamy
Alarm wył wiec A odcioł kabelek od niego i odcięło zapłon i coś jeszcze wiec jechać się nie da
A tyle razy mu mówiła ,że kluczyków nie nosi się przy pasku 

To ma teraz nauczkę!
miłego wieczorku
Aniu gRaTuLuJę synka,kolejny nareszcie chłopczyk zasili nasze forum.
;-)Jak dotąd same panie się rodziły:-) Takie foteczki bardzo mnie rozczulają...chyba biorę się do roboty
;-):-)Sliczna fryzurka ...oczywiście jak koleżanki mysałam ,że duuuużo więcej skróciłaś 
Aneta dotarliśmy do domu
Hura ! kolega nas zcholował
A co dalej niech się A głowi 
Do szkoły jeszcze nie chodzę wydzwaniam tan często ale odsyłąją mnie do gemeente z kolei ci drudzy każą się dowiadywać w szkole i tak w kółko 

Agasta faktycznie nie ciekawa sprawa z tą kradzieżą ,trochę strach samemu na patrol chodzić

Czarna gratuluje podjętej decyzji..weselisko się szykuje:-)
Anno a ty co tak skromnie ?
My dziś przeboje aż głowa boli

Mój A zgubił pilota do alarmy w aucie i...........i nic się da zrobić bo drugiego nie mamy
Alarm wył wiec A odcioł kabelek od niego i odcięło zapłon i coś jeszcze wiec jechać się nie da
A tyle razy mu mówiła ,że kluczyków nie nosi się przy pasku 

To ma teraz nauczkę!miłego wieczorku
Ostatnia edycja:
Dzień dobry - mówie wam tak wcześnie bo ja ostatnio przesypiam 3.00
ale za to ok 5.00 to taka jestem głodna jak wilk prawie!
No więc już po śniadanku ...i spać mi sie nie chce jak narazie...
Czarna widzisz jaka ja sierota niezauważyłam tego suwaczka!

Z całego serca wam

!
Karola no nieciekawie z tym autem...i co teraz?
Agnes będzie dobrze, nie martw sie - mała wkoncu sie ustawi i...nie będziesz mieć z nią problemu!:-) Trzymaj sie...
I jeszcze raz dziękuje wszystkim za GRATKI... ;-)
ale za to ok 5.00 to taka jestem głodna jak wilk prawie!
No więc już po śniadanku ...i spać mi sie nie chce jak narazie...
Czarna widzisz jaka ja sierota niezauważyłam tego suwaczka!

Z całego serca wam

!Karola no nieciekawie z tym autem...i co teraz?

Agnes będzie dobrze, nie martw sie - mała wkoncu sie ustawi i...nie będziesz mieć z nią problemu!:-) Trzymaj sie...
I jeszcze raz dziękuje wszystkim za GRATKI... ;-)
reklama
bira
Listopadowe mamy'07
Dzień dobry
Aniu., gratuluję synka :-) Zdjecia rozczulające, już się nie mogę doczekać mojego usg ;-) A fryzurka fajna, ale ja też myślałam, ze będzie krótsza :-)
Czarna, gratulacje :-)
Karola, to macie teraz problem. Ja zaraz jak tylko auto kupiła zaraz zgubiłam kluczyk z pilotem
Wiec teraz alarm nie działa, bo coś tam trzea było zrobić i trzeba pamiętać, zeby kluczyk przekręcić jak się drzwi zamyka
No i pogoda się popsuła... A takie plany dzisiaj mieliśmy...
Aniu., gratuluję synka :-) Zdjecia rozczulające, już się nie mogę doczekać mojego usg ;-) A fryzurka fajna, ale ja też myślałam, ze będzie krótsza :-)
Czarna, gratulacje :-)
Karola, to macie teraz problem. Ja zaraz jak tylko auto kupiła zaraz zgubiłam kluczyk z pilotem
Wiec teraz alarm nie działa, bo coś tam trzea było zrobić i trzeba pamiętać, zeby kluczyk przekręcić jak się drzwi zamyka
No i pogoda się popsuła... A takie plany dzisiaj mieliśmy...