reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

To znów ja...

oto obiecane fotki moich włosków!

Załączniki

• 2010_0429NEWIK0264.jpg
    2010_0429NEWIK0264.jpg
    24,6 KB · Wyświetleń: 62
  • 2010_0429NEWIK0208.jpg
    2010_0429NEWIK0208.jpg
    24,9 KB · Wyświetleń: 53
reklama
Aniu sliczna fryzurka, ale jak pisalas ze tak duzo podcielas to myslalam ze jakies radykalne ciecia zrobilas;-). A na suwaczku widze ze spodziewasz sie syna, oj bedzie mial was kto nosic na rekach kobietki :-);-)
A my dzisiaj mielismy typowo wakacyjny dzien najpierw na plazy, pozniej zaliczylismy piwko na strandpavilioen, a teraz odpalilismy sobie grila. Caly dzien relaks z zakazem patrzenia na zegarek:-). Lubie takie dni:tak:

Aniu

big_4.jpg

Ja też myślałam, że Ty bardzo krótko włoski ścięłaś :-) Czekamy na fotkę brzuszka:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
Czarna co za plany:-):tak: Ogromne gratulacje:tak::tak::tak:
Karola jak sobie A poradził z tym autem? Pytaliśmy naszych pl sąsiadów czy nie znają jakiegoś elektromechanika i niestety nie :no::no::no: Jutro mój M zapyta sąsiadów z góry, bo dziś już trochę późno:tak:
Miłego weekendu:tak: Ja jutro i w sobotę do pracy :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Hej...

Dziewczyny one tak wyglądają na długie:szok: ale są po ramiona a normalnie na krawędzi biustonosza sie kończą!:-D

To zdjęcie brzuszka wstawie jeszcze a teraz wrzuce wam dzisiaejsze usg... mamy tam piąstke,twarz, nóżki i najważniejszy siusiaczek!Ostatnie zdjecie ogólne...:-D

Załączniki

• IMG_0001.jpg
    IMG_0001.jpg
    34,9 KB · Wyświetleń: 55
  • IMG_0009.jpg
    IMG_0009.jpg
    36 KB · Wyświetleń: 64
  • IMG_0008.jpg
    IMG_0008.jpg
    36,4 KB · Wyświetleń: 59
  • IMG_0010.jpg
    IMG_0010.jpg
    35,8 KB · Wyświetleń: 57
  • IMG_0003.jpg
    IMG_0003.jpg
    33,5 KB · Wyświetleń: 55
Aniu fajna fryzurka ładnie ci w niej:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
Serdecznie gratuluje synusia:tak::tak::tak::tak::tak::tak:
Czarna widzę ze masz ustaloną datę ślubu gratulacje :tak::tak:

A ja nie mam na nic czasu mojej małej wszystko się poprzestawiało normalnie najeść się nie może śpi w dzień tylko na spacerach :szok::szok::szok:jestem wykończona a jeszcze mój mąż w niedziele wyjeżdża do Holandii nie wiem jak ja dam radę:szok::szok::szok:a teraz spadam bo ten mój mały ssak już się obudził :tak::tak::tak::tak:

Dobranoc

Witam
Aniu gRaTuLuJę synka,kolejny nareszcie chłopczyk zasili nasze forum.:tak:;-)Jak dotąd same panie się rodziły:-) Takie foteczki bardzo mnie rozczulają...chyba biorę się do roboty:tak::tak:;-):-)Sliczna fryzurka ...oczywiście jak koleżanki mysałam ,że duuuużo więcej skróciłaś :sorry:
Aneta dotarliśmy do domu:tak: Hura ! kolega nas zcholował:tak: A co dalej niech się A głowi :sorry::eek: Do szkoły jeszcze nie chodzę wydzwaniam tan często ale odsyłąją mnie do gemeente z kolei ci drudzy każą się dowiadywać w szkole i tak w kółko :angry::angry::angry::wściekła/y::wściekła/y:
Agasta faktycznie nie ciekawa sprawa z tą kradzieżą ,trochę strach samemu na patrol chodzić:baffled:
Czarna gratuluje podjętej decyzji..weselisko się szykuje:-)
Anno a ty co tak skromnie ?

My dziś przeboje aż głowa boli:no::no: Mój A zgubił pilota do alarmy w aucie i...........i nic się da zrobić bo drugiego nie mamy:baffled: Alarm wył wiec A odcioł kabelek od niego i odcięło zapłon i coś jeszcze wiec jechać się nie da:no::no: A tyle razy mu mówiła ,że kluczyków nie nosi się przy pasku :angry::angry::angry: To ma teraz nauczkę!

miłego wieczorku

Ostatnia edycja:
Dzień dobry - mówie wam tak wcześnie bo ja ostatnio przesypiam 3.00:szok: ale za to ok 5.00 to taka jestem głodna jak wilk prawie!:-D
No więc już po śniadanku ...i spać mi sie nie chce jak narazie...

Czarna widzisz jaka ja sierota niezauważyłam tego suwaczka!:eek::zawstydzona/y::sorry:
Z całego serca wam :tak::tak::tak:!

Karola no nieciekawie z tym autem...i co teraz?:sorry:
Agnes będzie dobrze, nie martw sie - mała wkoncu sie ustawi i...nie będziesz mieć z nią problemu!:-) Trzymaj sie...

I jeszcze raz dziękuje wszystkim za GRATKI... ;-)

reklama
Dzień dobry

Aniu., gratuluję synka :-) Zdjecia rozczulające, już się nie mogę doczekać mojego usg ;-) A fryzurka fajna, ale ja też myślałam, ze będzie krótsza :-)

Czarna, gratulacje :-)

Karola, to macie teraz problem. Ja zaraz jak tylko auto kupiła zaraz zgubiłam kluczyk z pilotem:baffled: Wiec teraz alarm nie działa, bo coś tam trzea było zrobić i trzeba pamiętać, zeby kluczyk przekręcić jak się drzwi zamyka:sorry:

No i pogoda się popsuła... A takie plany dzisiaj mieliśmy...

Do góry