reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Holandia

reklama
witam i ja
Aniu sliczny brzuszek, no i ty swietnie wygladasz:tak:
U nas slonce zaswiecilo wiec mozemy isc na dwor, maly sie wlasnie obudzil. Obiad juz prawie gotowy, poznioej tylko troche chalupe musze ogarnac bo jutro spodziewamy sie rodzinki od mojego M. Bede sie musiala produkowac z tym moim pozal sie Boze niderlandzkim:baffled:

Oooo:-D:-D:-D widze że lista obecności sie zapełnia!
Gosiu a czemu ty tak negatywnie podchodzisz?:rofl2: Napewno sobie super radzisz - uwierz w siebie!:tak:

Hejka!!!!

Aniu daje radę jakoś się zorganizowałam nie mam innego wyjścia:-):-):-):-)
Julka ok dziś skończyła 5 tygodni i w miarę daje się wyspać w nocy w dzień trochę krótko spi ale nadrabia na spacerku :tak::tak::tak::tak::tak:Dawidek też nawet grzeczny jak Jula śpi w dzień to on w kuchni ogląda bajki na dvd i ładnie chodzi na spacerki gdzie kiedyś nie chciał chodzić na nóżkach bo tylko by jeżdził ale chyba zrozumiał że nie ma innego wyjścia:tak::tak::tak::tak:w każdym razie o godziny 19 oboje już zapakowani do łóżeczek do spania nie ma to tamto a ja ogarniam chatke kąpiel i lulu ;-);-);-);-)ale byle do 15 jak będzie już małej dowód to jedziemy do Nl bo akurat wtedy jedzie mój brat a jak nie to dopiero 24 maja:tak::tak:

Aniu slicznie wyglądasz ciąza ci służy :tak::tak::tak:brzuszek uroczy:tak::tak::tak:
Aneta gratulacje dla Oliwierka :tak::tak:

narka bo właśnie skończył się mój czas wolny mała się obudziła na jedzonko:tak::tak:

Agnes super sie zorganizowałaś! I jak znajdziesz chwilkę:sorry2:- proszę wrzuć pare foteczek maleńkiej bo takie maluszki najsybciej sie zmieniają!:tak:

Gosiu ja mam podobnie, najpierw mój M musiał się nasłuchać jaka ja "biedna", bo się nie dogadam u stomatologa, no i jeszcze nie trafię, bo nawigację mi zabrał, ale wszystko da się zrobić, trzeba w siebie wierzyć i chcieć :tak::-) Wydrukowałam sobie mapkę z neta, dojechałam bez problemu i dogadałam się również. Na wstępnie przeprosiłam za mój słaby niderlandzki, poprosiłam Panią, aby mówiła do mnie wolniej i dałam radę :tak::-D
Właśnie pozmywałam po obiadku - dziś spagetti, a dla głodnego męża jeszcze ruskie pierogi :tak::tak: Oliwierek się zdrzemnął, a Niko maluje farbami :tak:, więc chwila dla mamy :tak::tak: na mały relaksik przed kompem tzn nauka-testy :tak:
Agnes super organizacja, trzymam kciuki, abyś jak najszybciej dołączyła z dzieciaczkami do męża:tak:
Agasta a Ty gdzie się podziewasz :confused:

Ostatnia edycja:
Dzień dobry :-)

Ania, promieniejesz :-) Super wyglądasz :-)
Co do pakietu z ubezpieczenia... kurcze muszę się dowiedzieć czy moje obejmuje, bo nie mam pojęcia.

Aneta, gratulacje dla Oliwerka :-)

Karola, dałam radę z Ingą. Zresztą ona tam się super uspokoiła. Zaczęła odstawiać dopiero jak wyszłyśmy, bo ona chce wrócić do Pani doktor... Ale S. też dostarł, więc w razie co miałam wsparcie ;-)

Agnes, super, że się tak pięknie zorganizowałaś :-) No i zaraz będziesz u męża, wiec pomoc wróci :-)

A u nas wreszcie fajna pogoda się robi. Wprawdzie jest zimno, ale nie pada :-) Dzisiaj poszłyśmy z Ingą na spacer o 10 i wróciłyśmy kilka minut przed 16... Wpadłyśmy tylko w międzyczasie na pięć minuta na zupkę, zostawić hulajnogę i psy i wróciłyśmy do parku :-) Akurat urodziły się małe kózki, wiec Inga wniebiwzięta :-).
Teraz muszę tylko obiad zrobić i jechać przed 18 po Sebana do pracy... a tak mi się nie chce, ze szok.

Wczoraj byliśmy w CB na bilansie na 2,5 roku... Inga ma 93 cm i waży 14,5 kg. Wg pań jest za gruba... Poza tym każą jej odstawić mleko mod. i zacząć dawać normalne, ale ona normalnego nie lubi i pluje jak trutką.

Ania, Aneta wierze w siebie i rozne sprawy juz sobie sama potrafie zalatwic, tylko ze jak sie rozmawia z holendrami na gruncie towarzyskim gdzie rozmowy schodza na baaaardzo rozne tematy wtedy wychodzi ile jeszcze sie musze nauczyc,:-( a odkad skonczylam szkole jakos nie umie sie zabrac aby dalej sie uczyc:sorry2:
Bira nie przejmuj sie to ty jestes mama i wiesz co jest dobre, ja bym sie cieszyla zeby Daanu chociaz modyfikowane pil bo on juz nie chce wogole zadnego mleka:dry: A wczoraj zastrajkowal i nie chcial tego co mu ugotowalam tylko mojego kotleta z frytkami wiec co mialam zrobic musialam sie z nim podzielic:rofl2:
Aneta ja tez mialam dzisiaj spagetti:tak:

reklama
Macie racje dziewczyny - wiara w siebie czyni cuda!:-D Ja też sie musze wam pochwalić że wczoraj przełożyłam Eniemu CB z 19maja bo wtedy jeszcze w PL jestem na 7 czerwca i....to po holendersku!:szok:

Dla mnie wielki wyczyn bo jeszcze w lutym zdania zbudować nie umiałam a tu nawet Pani sie nie wahała i rozumiała mnie co do niej mówie!:-)

Do góry