reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

Mamo Mikolaja, az mi wlosy deba stanely.. chyba bym umarla ze strachu. dobrze, ze wsystko sie dobrze skonczylo!
Nam tez kiedys Marys sie zgubila, w tlumie ludzi, na kermis w centrum miasta. szla kolo nas za raczke, na chwile ja puscilam, bo cos tam Tosi w wozku poprawialam, odwracam sie.. a Marysi nie ma! Pierwsza moja mysl byla, ze ktos ja porwal! a tu tyle wokol ludzi, nawet sie nie ma jak ruszyc.. zaczelam ja wolac, prawie plakac, ludzie sie zaczeli pytac, co sie stalo... wszyscy zaczeli szukac dziecka! I nagle slysze w tym halasie gdzies z oddali: mama! mama! moj Skarb wolal. Zagubil sie w tlumie i jakas sprzedawczyni go do sklepu wziela i trzymala wysoko, aby mogla zauwazyc mame. ufff :)

reklama
kobietki, przesylam wiadomosc od pana, ktory jest pracownikiem instytutu badania opinii publicznej. to jest propozycja pracy dorywczej tymczasowej dla osob, ktore mieszkaja w holandii. MOze ktoras z Was bylaby zainteresowana? jesli tak, to sluze namiarami.
Nazywam się Maciej Patoła i jestem współpracownikiem Instytutu Badania Rynku i Opinii Publicznej Millward Brown SMG/KRC. Obecnie realizujemy badanie dotyczące polskich migrantów w Niemczech, Holandii, Wielkiej Brytanii i Irlandii. Badanie to jest prowadzone od 2007 r. W tym roku ma być ono realizowane od końca września do połowy października.

Ponieważ mieszka Pan w Holandii, chciałbym zaproponować Panu udział w realizacji badania w charakterze ankietera. Pana zadaniem byłoby przeprowadzenie 50-60 ankiet z Polakami mieszkającymi w Pana mieście/regionie. Za przeprowadzenie jednej, 10-minutowej ankiety płacimy 4 EUR. Oznacza to, że w ciągu kilku dni można zarobić 200-250 EUR przy stosunkowo niewielkim nakładzie pracy i w sposób raczej nie kolidujący z innymi zajęciami.

Hej...a co tu tak cicho?:szok::szok::szok: Moderator na ktg to sie pisać nie che tak?:cool2:
Carinio nie pokaże jeszcze synka - bo jeszcze sie nie urodził....:-p

Historia długa ale opowiem wieczorkiem bo dopiero co przed chwilą siadłam na tyłku po tym zwariowanym dniu....:-D
Senicilla a jaki limit czasy tych ankiet?:eek:

Dobry :-)

Padam z nóg. Wyszłam dzisiaj z domu po 9... a wróciłam przed 18. Najpierw trochę zakupów dla moich gwiazd, jedzonko, podjechałyśmy później po Birre i do parku z koleżanką i jej córką :-) Teraz jestem bejt. Dobrze, że mama mi trochę polskiego jedzonka dzisiaj przysłała, to nie musiałam niczego gotować ;-)

Ania, co się stało? Dlaczego wróciłaś do domu? I to bez malucha?

Sencilla, zawału bym dostała chyba... dobrze, że szybko się znalazła...

reklama
Do góry