Kasiulka_1980
Mama Hani i Mai :-)
U nas najlepsza jest paczka chusteczek higienicznych haha ;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
w Carrefour od dziś duże pudło po 79,90Laski- gdzie promocja na pampersy najlepiej w kartonie??
u nas bardzo popularne jest wiklinowe legowisko psa![]()
w Carrefour od dziś duże pudło po 79,90
w rozm. 4 jest 132 szt
podobnie jak u nas, kabelki są najlepszeu nas kawałek kabla z końcówką usb...
prosze bardzoDzięki, juz zakupiłam! Cena suuuuper!!! Zawsze takie pudło kupowałam za 99zl..
moja mała jeździła kiedyś podobnympodobnie jak u nas, kabelki są najlepsze
Dziewczyny myślałyście już o jakimś rowerku dla maluchów?? chcemy kupić i chciałabym poznać opinie jaki najlepszy dla takiego malucha
poszłam po te rajtki, ale jak dla mnie jakość słaba, zdecydowanie wole te z firmy Wola lub Gatta
cz któraś z Was kupuje bodziaki w Pepco? ja miłam te najmniejsze dla Filipa i byłam zadowolona, ale u nas rozmiary na 68 się kończą i się zastanawiam czy oni tak mają czy może u nas braki?