reklama

Idziemy na zakupy :)

Ja wł♠aśnie też się czaje od tego sprzedawcy a powiedz jak jakościowo??

dobry mi sie zdaje, nigdzie nie ma defektów. Zrobiłabym ci zdjecie,ale aparatu nie mam, bo moj d swojej kuzynce pozyczyl i sie doprosic nie moge teraz.

Powiem ci tak, moja siostrzenica dla swojego smyka kupila taki disneya za 100zyka i po 4 miesiacach ona mowi,ze popekalo na bokach i widac ta pianke. Takze nie ma co patrzec na cene. A ten u rodzyneczek to chyba 45zł kosztowal.

reklama
Te przewjiaki chyba wszystkie pękają. Teraz byłam u koleżanki i też już jej popękał na bokach (ma go w użyciu od listopada) Pewnie cena nie wpływa na jego jakość bo to w sumie materiał jest taki sam na tym Disneya (ja taki kupiłam ale za niecałe 70zł) co na tych za 50zł. Zawsze potem można kupić pokrowiec i tego popękanego nie będzie widać.
A ja właśnie od nowości chcę używać z pokrowcem zawsze to bardziej przyjemne dla skóry maleńśtwa...bo nie będzie chłodne....

ja mam przewijak po starszym synie i tez cały popekany na bokach a bardzo byłam z niego zadowolona. Do momentu az kuba zaczął się przekręcać na brzuszek uzywałam go cały czas na łóżeczku i teraz sie zastanawiałam nad pokrowcem żeby ukryć pękniecia ale wydaje mi sie to niepraktyczne bo co chwile by trzebabyło go prać i chyba kupie nowy. Ja dawałam pieluszkę tetrową na przewijak zeby nie było efektu zimna.

Ostatnia edycja:
Tak pisałyscie o tych przewijakach ze zmobilizowałam wkońcu męża by nasz stary siedmioletni wyciągnął z piwnicy:-)jest w stanie idealnym :-)ja go uzywałam, przez 9 misięcy, bratowa też i pięć lat stał w piwnicy - tylko go wymyć i gotowy do użytkowania:-)tez kładłam pieluchę na przwijak

ja też w końcu zakupiłam, co prawda wybór kolorów dla chłopców marny większość jakieś róże albo z różowymi dodatkami ale już jest pomarańczowy z myszką:-)
później wkleję wam fotke

A oto część moich dzisiejszych zakupów, jak zwykle piedółki, a obiecałam sobie że już żadnych ciuszków nie kupuję, ale nie mogłam wytrzymać:-p:-p:-p

Załączniki

• smok.jpg
    smok.jpg
    32,5 KB · Wyświetleń: 89
  • bodziak.jpg
    bodziak.jpg
    18,4 KB · Wyświetleń: 96
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć