reklama

ILE PRZYBIERAMY NA WADZE??

reklama
osinka pisze:
kiedyś miałam sliczne zgrabne C, a teraz buuu
ja chce swój śliczny biuścik! :)
asioczek nawet mnie nie załamuj! mój mąż kiedyś mi zyczył żebym miała I albo J, a niedlugo do Z dojdzie, o ile sa takie rozmiary staników ;D

osinka ja tez startowalam od zgrabniutkiego C ... A teraz to jak dla mnie moglyby przestac rosnac. Mezowi sie podobaja i mowi ze jeszcze troche moga urosnac :) Mowi, ze marzy o F-ach :)

Asioczek- ja też się zastanawiam nad 75F. Niedawno wszystko mnie uwierało, szczególnie w okolicach gdzie kiedyś miałam żołądek i kupiłam 80 E. Teraz mi przeszło i stwierdzam, że to nie był dobry pomysł :(
Chyba, że po porodzie zmienię zdanie ;D

ja też, ja też :) Mała, chuda i dwie kropki :) I chcę znów być taka :)

wyczytałam wczoraj w "języku niemowląt", że karmiąca piersią mama powinna mieć "zapasu" 5 kg w czasie karmienia...

Przekroczymy z Rafałem naszą dokładną setkę (ja 45, Rafi 55) :)

Ja przed ciążą nosiłam 70 C, teraz 80 D. Zdziwiłam się, że aż tyle pod biustem przybyło, bo na pierwszy rzut oka to nawet nie widać.
Za to zdziwiłam się miesiąc temu u gin, kiedy stanęłam na wadze, bo okazało się, że pokazuje o kilo mniej niż na poprzedniej wizycie  ??? Zobaczymy co dziś pokaże, bo w domu się jeszcze wagi nie dorobiłam i nie mogę sprawdzić.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry