Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
dziewczyny a jak wasze piersi duzo wieksze? bo ja mam wrazenie ze niedlugo to staników dla mnie zabraknie, przed ciaza miałam duze piersi 75 D teraz 80 E A CO BEDZIE PÓŻNIEJ??90F? : :-[BOZE NORMALNIE SIE BOJE ZE PRZY KARMIENIU TO NIE ZNAJDE STANIKA NA SIEBIE
moje zawsze były duże potem troszkę spuchły ale generalie stoją teraz w iejscu z czego się cieszę bo mi się na nich skóra nie rozciąga chyba że skok będzie duży przy karmieniu ale mam nadzieję że nie
mi tylko nieznacznie urósł biust z czego bardzo się cieszę, bo już przed ciążą był sporawy, cholernie nie podobają mi się za to duże ciemne sutki, ja zawsze miałam małe i delikatnie różowe....moje kochanie ostatnio "pocieszyło" mnie,że do 63 cm w pasie to ja już chyba nie wrócę...wrrr....chyba się z nim założę....wjechał mi na ambicję
hmmmm....ja juz waze 56 kg....12 na plusie...luzik ;D
ja kupiłam stanik dla karmiacej 80c....chyba przesadziłam z miseczka...ale zakładam ze jeszcze nabrzmieja mi piersi przy nawale pokarmu..poza tym jak sie włozy wkładke laktacyjna...moze jakos ujdzie... ;D
ja z 75 B wskoczyłam na 80 C i nie chce by juz rosly. I narazie +6 kg na plusie. Czyli 56 kg
Lekarz mnie zmartwił że mam strasznie mały brzuch jak na w sumie juz 8 miech. Rzeczywiscie jest mały w porówaniu z waszmi brzuszkami moj wyglada gora na 5 miech. Zrobiilam nieplanowane USG i wszystko w porzadku ale jak mi tak nagadal to jestem i tak niespokojna. Niech moj Fasol rosnie!!!!
Nic się nie martw Milla - mój brzuch w rzeczywistości wygląda na 6 mies.; też miałam dodatkowe usg z tego powodu, ale okazało się ,że maluch sobie rośnie, wszystko jest w porządku. Mam szerokie biodra i myslę, że po prostu mały to wykorzystuje i tutaj się rozkłada - tak mu najwygodniej ;D No i cały czas jest dość nisko, więc to też ma swój wpłya na bębenek...