Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
koga pisze:Kinga! to jedyne oprócz herbaty co potrafi "ugotować"
ps. a jak tam Wasza sprawa?
agao pisze:wzięłam profilaktycznie bo mnie coś ucho zatkało no i żeby gardło mnie nie rozbolało
gratulecje ;Dkaśka76 pisze:ja dziś poczyniłam postępy w zwalczaniu pożerania słodkiego z samego rana. zjadłam tylko cztery wafelki, a nie jak zazwyczaj siedem - osiem. sukces jak nie wiem co ;D
Zajadam to, aż mi się uszy trzęsą...Tylko mam mały problemik, bo muszę szukać po sklepach tego specjału, bo nie wszystkie go prowadzą...osinka pisze:mniam, mniam - dove carmel - zapomniałam, że to uwielbiam!!! jutro jadę na zakupy![]()
Kinga! - mi chodziło o to , że mój mąż nie potrafi ugotować jedynie gofry i herbatęKingaP pisze:koga pisze:Kinga! to jedyne oprócz herbaty co potrafi "ugotować"
ps. a jak tam Wasza sprawa?
No coś Ty!! on gotuje lepiej niż ja, twierdzi, że wkłada w to całe serce. Uwielbiam żeberka w winie...
A nasza sprawa rozwija się. w poniedziałek poszliśmy do zarządcy (dla niewtajemniczonych: naszej wspólnoty mieszkaniowej) i zrobiliśmy babkom taką jazdę, że panie z lekka sie zdziwiły. Na razie cisza, ale mam nadzieje, że ruszy cośDZiekuję koga za wszelką pomoc
![]()