reklama

Ile ważą nasze dzieci

reklama
Hej Dziewczyny...witam Was po bardzo długiej przerwie - strasznie pochłonęła mnie Antosia i prowadzenie domu...jeśli chodzi o moją Tośkę, to waży ok.5,5 kg i mierzy ok. 68 cm:-)

Uwaga Michał waży 7200:szok::szok::szok: i ma trochę ponad 70 cm wzrostu. Zaczynam go ubierać powoli w ubranka 6-9 miesięcy na 74 :szok::szok: na jeszcze kurcze 3 nie ma..... jaja normalnie nic dziwnego że z cyckami nie wyrabiam. Nie wiem jak cyce Maty sobie radzą z Dobrochną. Ja już wysiadam:crazy:

Moja starsza taka była , szybko starcicie wagę przy takim zapotrzebowaniu na mleczko. Moja starsza piła potem z dwóch i się nie najadała :szok:
Faktycznie 7200 rekordzista :-):-):-)

Głuszku z Michasia to kawał chłopa :szok::szok::szok:
ale Dobrusia jest nie lepsza, bo tydzień temu ważyła 7300... oj te nasze klocuszki :-D:-D:-D
u mnie mała najada się jeszcze z jednej piersi, chociaż zaczyna wołać co 2 godziny :baffled:
Kasiu obuś miała rację z tymi kg, bo chciałabym jeszcze zrzucić trochę, a tu waga stoi :baffled:

W każdym razie z całego serca życzę spadku wagi :-)
U mnie stoi na razie waga ale to dobrze bo zostało mi 3 kilo a Ola nie jest wymagająca jeśli chodzi o ilości mleka

u mnie też waga stoi.
Mata ja młodego dawno karmię dwoma cyckami naraz. Niezła jesteś. Naprawde cię podziwiam że masz tyle mleczka.
Kurde zeby ta waga chociaz chciała spadać (moja) a tu 81 i STOP..... I te 6 kg nadprogramowe ani nie chce drgnąć. A odchudzac się nie zacznę bo już i tak ledwo co wyrabiam z cycami

A jak wy mierzycie swoje dzieci? Ja po ciele zmierzyłam to wyszło 70 cm ale jak go kładę na przewijak który ma 70 cm to mu trochę brakuje 2-3 cm - moze przez to że jeszcze te nożki trochę zgięte?

reklama
hihihi ładne olbrzymki nasze dzieciaki :-D moja Maja ważona w zeszły wtorek ważyła 7360:szok:, więc już całkiem oczywiste jest dla mnie czemu mi kręgosłup odpada....
Głuszku ja mojej nie mierze, pediatra też mi jej nie mierzył, tylko obwód główki i brzuszka, ale całego ciałka niee:confused:
no i ważenie też tylko na golaska :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry