Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Patyk no to dużo je, Dobrusia dla porównania jedzie przede wzystkim na cycu, koło 11 je obiadek, max. 90 ml, koło 16-17 je kaszkę z sokiem lub inny deserek i tu około 80 ml zje (raz jeden jedyny zjadła 130 ml

potem popiła cycem i spała do 24 a nie do 22-23 jak zwykle ;-)ale Wojciaszek świetnie wyglądaA ja Wam powiem, a'propos ciężkich dzieci, że mój Wojciaszek waży ok. 17 kg, znów jest powyżej 90 centyla.
nie jest grubasek, tylko misowaty facet ;-)Mamootku Wojciaszek moze i duzo wazy,ale jemu to widocznie pasuje bo tej wagi nie widac po nim![]()

Dalas czaduTaaa Marlenko i charakterek ma tez co najmniej jak Naomi Campell hihi
Jak to mówi mój maż - w pięknym ciele cnoty niewiele...

Mamoot ja zadnego podbrodka u Wojciaszka nie widzialam![]()
waży obecnie 7350g, tak się cieszyłam że wreszcie waga ładnie ruszyła a tu spadek o 250g :-( Chyba pójdę na kontrolę do lekarza w przyszłym tygodniu...