• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ile ważą wasze dzieci

Dostałam też skierowanie do neurologa bo mały jak lezy na brzuchu to nie chce zbytnio podnosić główki i mamy iśc na konsultacje.MAm nadzieje ,że wszystko będzie ok.

reklama
My wróciłyśmy od lekarza i mała przez od 11 maja przytyła 1200 gr. Lekarka nic nie powiedziała, że tyle je. Po prostu musi i mam sie nie martwić. Teraz Wiktoria waży 6 kg i ma 61 cm. Dostała następną dawkę szczepionki i już zakumała, że będą ją kłuć bo troche płakała. Przy pierwszej to sie nie skapneła to nie było płaczu.
Teraz idziemy 3.08 na szczepionkę, ale może wejde w połowie lipca ją zważyć.

My wróciłyśmy od lekarza i mała przez od 11 maja przytyła 1200 gr. Lekarka nic nie powiedziała, że tyle je. Po prostu musi i mam sie nie martwić. Teraz Wiktoria waży 6 kg i ma 61 cm. Dostała następną dawkę szczepionki i już zakumała, że będą ją kłuć bo troche płakała. Przy pierwszej to sie nie skapneła to nie było płaczu.
Teraz idziemy 3.08 na szczepionkę, ale może wejde w połowie lipca ją zważyć.
MOja Wiktoria dwa tygodnie temu ważyła 5500g, i miała 63cm. Zastanawiam się ile teraz waży, bo jeśli chodzi o przybieranie na wadze to jest nieciekawie, chociaż jak patrzę na nią to wygląda tłuściutko, tylko ma chudy brzuszek.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry