reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

imie dla dzidzia

moj Mezyk tez tomek ;) ,chcial dac synkowi sylwester na imie ale powiedzilam absolutnie nie!mama sylwia a synek sylwek ::)
ostatnio podoba mu sie wiktor ale moja przyjaciolka ma aniolka wiktora wiec nie wiem czy by nie bylo jej smutno.........i jakos nie wiem czy wypada.........

reklama
mam 2 sąsiadów którzy dali co prawda już dawno temu swoim dzieciom na imie tak jak mają tatusiowie. I uwierzcie są czasami śmieszne sytuacje ale dużo częściej z tego powodu kłopoty. Mój żon ma też Tomek na imię a dzidziolowi nigdy bym nie dała tak chyba że aTomek ;) albo Tytus albo Romek :):) ;D ;D ;D ;D ;D ;D

to jeascze pól biedy mój sąsiad ma na imię Karol i facet który mieszka w bloku obok ma setera-psa o imieniu Karol-bez przesady no ale dobra

szedł facet z psem i pies poleciał gdzieś do przodu przed facetem od psa szedł mój sąsiad a ten drze się ile sił w papie Karol Karol gdzie lecisz sąsiad zdziwiony sie odwraca i pyta o co chodzi a ten zrobił się lekko purpurowy i powiedział ze przyjaciela woła !!!!!!

he he dobre!
Moja chrzestna nazwala swoja suczke Agata ( moje imie) i tez czasami wynikaly z tego przerozne nie zawsze mile dla mnie sytuacje!

:):):) Dobre moja siostra ma psa Karola też. Kiedyś na jakiejś imprezie u brata był gościu I cały czas mowa była o karolu więc po jakimś czasie moja siora zaczęła do gościa panie Karolu. A gość miał na imie Kuba. :) Też jej wstyd było. Potem swojego psa tak nazwała. A ja mam psa o imieniu Kuba i to imie dla chłopca mi sie podoba ale nie dam tak. znajoma ma psa Filipa i Królika Filipa i swojemu synowi Filip na imie dała :)

dla mnie to troszkę dziwne nazywać zwierzątka imionami ludzi ale różnie bywa

moja kumpela miąła sukę agę nie podobało mi się bardzo

agao to jeszcze nic ja kiedys na spacerku z mezem a tu jakas kobita wola "sylwia" maz do mnie ktos cie wola ja mowie nie znam a tu wybiega pies ::) mezyk i ja :o

reklama
wiecie dziewczyny! niektórzy tak rekompensują sobie brak dzieci...

ja też nie nazwałabym psa imieniem człowieczym, O NIE!!!

Do góry