Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
No to cio, że dziękuje w Polsce się nikt nie doczepi a we Francji to musicie nadczymś pomyśleć. Zresztą z moich obserwacji wynika, że do maluszka jeszcz dłłłłłłłłłłługo po porodzie mówi się Myszko, maleństwo, misiu, kochanie itp. a więc może problemu nie będzie.
Czemu nie Bruno?????
A ja już sama nie wiem, bo nam obogu podoba sie Leo, a teściową to :chief: w d^&** kopnąć i tyle. Ale cholera jedna wzorowo umie mnie wk@#$%^&*ć:sick:
Luckymama Dita ma w 100% racje
Oleją i już przecież i tak nawet jakbyś się najbardziej na świecie starała to do każdego imienia sobie swoją odmiane wymyśli.
A Bruno jak dla mnie jest za twarde i kojarzy mi się z "na dobre i na złe" z łysym lekarzem
NO i dzisiaj Tomeczek doszedł do wniosku, że Bebik się urodzi na Mikołaja to może i mój upragniony (zaraz obok Kajtusia oczywiście) Mikołaj będzie Ale się ucieszyłam to Wam mówie