Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
och ... facecia mnie coś mąż zaczął wkurzać bo coraz częściej o Witusiu mówi, kupię jakieś babskie ciuszki - o ale będą jaja jak się Wituś urodzi, do brzucha gada Wituś to ty czy Jagoda![]()
Karolinki to fajne dziewczynki.....dla naszej wymyśliła to imę Klaudia jak miała 5 lat i tak zostało- jestem mega zadowolona, bo ładnie i Karolcia i Karolinka, Karoluś......i dzieci w szkole czasami wołają : Kara, Karol,....ale to normalka.....no i gęba zawsze uśmiechnięta od ucha do ucha.....imiona...ech,,,,moja teściowa uparła się że Karolinka jej się nie podoba,,ona chce żeby była Julka, mówię jej że imię łądne, ale ma je co 3 dziewczynka, a ona że ustaliła z ciotkami, że dziewczynka, księżniczka musi być Julka....wrrrrrrr....u mnie w domu już wszyscy mówią o "Karolince",,,Tatuś dziecka nie bardzo przekonany, ale chyba bardziej droczy się ze mną,,,i tak pomysłu na inne imie póki co nie ma...