reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Imiona dla Naszych dzieci. Propozycje i ostateczny wybór.

a ja teraz mam wrazenie ze chloppak bedzie, chyba zdecydujemy sie na Dominika, to dla Anglikow tez nie bedzie sprawialo problemu ;-)
a jesli jednak dziewczynka to M chce Paula, a ja nie wiem w sumie....

reklama
Typów mam sporo, ale dwa główne z dziewczynki i chłopca dużymi literami :)

Dla dziewczynki:
MARTYNA
ZUZANNA

Agata
Blanka
Ida
Iga
Jadwiga
Karina
Lidia
Marika

Dla chłopca:
MIŁOSZ
TOMASZ

Adam
Adrian
Daniel
Eryk
Łukasz
Marcin
Mariusz
Rafał
Roman
Szymon
Wojciech

Jak poznamy płeć to może bardziej się określimy... :p

mikaaa solidna lista;) moja na poczatku była podobna na długość;) z twoich typow podobają mi sie Zuzanna i Wojciech;)

U nas dla dziewczynki mamy tylko jedną propozycję Zosia, lekarz powiedział że prawdopodobnie dziewczynka więc problem z głowy :) a dla chłopczyka Franek albo Szymek :)

Ładne imionka wybieracie, podobają mi sie ale ja jestem strasznie niezdecydowana. Nawet nie myślałam o imieniu bo nie znam płci :-(

reklama
Do góry