reklama
MonikaG
Styczniowe mamy'06
anusiakanusia pisze:Dziewczyny!
Jakie imiona wam sie podobaja, nad jakimi sie zastanawiacie? Podzielmy sie ze soba to moze niektorym z nas przybedzie inspiracji...
Witam wszystkie styczniwe mamusie,jestem nowicjuszem na tym forum ale jest super i codziennie czytam nowe watki! Ja mam termin na 31.01
WITAM WSZYSTKIE MAMUŚKI!!!
9 STYCZNIA NA ŚWIAT MA PRZYJŚĆ NASZA CÓRECZKA!!! :laugh:
NA POCZĄTKU MIAŁA BYĆ CHŁOPCEM I MIAŁA NAZYWAĆ SIE MICHAŁ ;D ,TERAZ WIEMY ŻE TO BĘDZIE DZIEWCZYNKA ALE IMIE BARDZO SIE NIE ZMIENIŁO BO BĘDZIE SIĘ NAZYWAŁA M I C H A L I N K A !!!!!!!!!!! TO BYŁ TAKI SPONTANICZNY WYBÓR ALE CORAZ BARDZIEJ MI SIE TO IMIE PODOBA!!! :laugh:
MAM NADZIEJE ŻE NASZA CÓRECZKA NIGDY NIE BĘDZIE MIAŁA NAM ZA ZŁE ŻE JĄ TAK NAZWALIŚMY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
9 STYCZNIA NA ŚWIAT MA PRZYJŚĆ NASZA CÓRECZKA!!! :laugh:
NA POCZĄTKU MIAŁA BYĆ CHŁOPCEM I MIAŁA NAZYWAĆ SIE MICHAŁ ;D ,TERAZ WIEMY ŻE TO BĘDZIE DZIEWCZYNKA ALE IMIE BARDZO SIE NIE ZMIENIŁO BO BĘDZIE SIĘ NAZYWAŁA M I C H A L I N K A !!!!!!!!!!! TO BYŁ TAKI SPONTANICZNY WYBÓR ALE CORAZ BARDZIEJ MI SIE TO IMIE PODOBA!!! :laugh:
MAM NADZIEJE ŻE NASZA CÓRECZKA NIGDY NIE BĘDZIE MIAŁA NAM ZA ZŁE ŻE JĄ TAK NAZWALIŚMY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
DZIĘKI SYLWIAZ !!!
MOI ZNAJOMI TROCHĘ SIE KRZYWILI JAK PIERWSZY RAZ USŁYSZELI TO IMIE!!!!ALE JA JUŻ ZDANIA NIE ZMIENIE, MOJEMU DARKOWI TEŻ SIE STRASZNIE PODOBA I JUŻ MÓWI DO NIEJ MIŚIALINKA!!!!
POZDRAWIAM
:-* :-* :-*
MOI ZNAJOMI TROCHĘ SIE KRZYWILI JAK PIERWSZY RAZ USŁYSZELI TO IMIE!!!!ALE JA JUŻ ZDANIA NIE ZMIENIE, MOJEMU DARKOWI TEŻ SIE STRASZNIE PODOBA I JUŻ MÓWI DO NIEJ MIŚIALINKA!!!!
POZDRAWIAM
:-* :-* :-*
MArtka!
Michalinka to śliczne imię i twojej córuni na pewno się spodoba. :laugh:
Izabelko!
Maj atez mi się barzdo podoba i gdyby nie to ,że dwie córki naszych znajomych mają tak na imie to kto wie czy i nasza córunia tak by na imię nie miała. Teraz to już jestem zakochana w imieniu Zuzanka. :laugh:
Michalinka to śliczne imię i twojej córuni na pewno się spodoba. :laugh:
Izabelko!
Maj atez mi się barzdo podoba i gdyby nie to ,że dwie córki naszych znajomych mają tak na imie to kto wie czy i nasza córunia tak by na imię nie miała. Teraz to już jestem zakochana w imieniu Zuzanka. :laugh:
reklama
Martka Michalinka tez mi sie podoba moj maz jest Michal ja tez myslalam o Michalince ale maz protestuje trudno
Izabelka moja niunia tez miala byc Maja ale zanjomi juz maja mala Maje.
Wiec teraz obstawiamy z mezem ja na Kinge maz na Kaje ale to sie jeszcze okarze ;DPozdrawiam
Izabelka moja niunia tez miala byc Maja ale zanjomi juz maja mala Maje.
Wiec teraz obstawiamy z mezem ja na Kinge maz na Kaje ale to sie jeszcze okarze ;DPozdrawiam