reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

IMIONA DLA NASZYCH DZIECI!!!

reklama
anusiakanusia pisze:
Dziewczyny!
Jakie imiona wam sie podobaja, nad jakimi sie zastanawiacie? Podzielmy sie ze soba to moze niektorym z nas przybedzie inspiracji...

Witam wszystkie styczniwe mamusie,jestem nowicjuszem na tym forum ale jest super i codziennie czytam nowe watki! Ja mam termin na 31.01 :) , a jezeli chodzi o imiona to dla coreczki mamy juz wymyslone imie Gabrysia a dla dla synka to ciagle omawiamy ta kwestie, propozycje to Sebastian,Mikolaj,Jakub- ale jeszcze nie wiemy,pozdrawiam goraco!Dla meza najbardziej pasuje Sebastian i mocno sie przy tym upiera a co do imienia Gabrysia to wybor byl jednomyslny i jak padla ta propozycja to nic innego juz nam sie nie spodobalo.A co do plci to jeszcze nie wimy poniewaz na ostatnim USG omawiajac dolne partie ciala dzidzi widzielismy tylko pupcie naszej kruszynki!!!

WITAM WSZYSTKIE MAMUŚKI!!!
9 STYCZNIA NA ŚWIAT MA PRZYJŚĆ NASZA CÓRECZKA!!! :laugh:
NA POCZĄTKU MIAŁA BYĆ CHŁOPCEM I MIAŁA NAZYWAĆ SIE MICHAŁ ;D ,TERAZ WIEMY ŻE TO BĘDZIE DZIEWCZYNKA ALE IMIE BARDZO SIE NIE ZMIENIŁO BO BĘDZIE SIĘ NAZYWAŁA M I C H A L I N K A !!!!!!!!!!! TO BYŁ TAKI SPONTANICZNY WYBÓR ALE CORAZ BARDZIEJ MI SIE TO IMIE PODOBA!!! :laugh:
MAM NADZIEJE ŻE NASZA CÓRECZKA NIGDY NIE BĘDZIE MIAŁA NAM ZA ZŁE ŻE JĄ TAK NAZWALIŚMY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Martka, napewno nie będzie zła. Imię jest śliczne, Michasia, Michalinka, Misia. Moja bratanica ma na imię Michasia. Fajna i mądra z niej dziewczynka.

DZIĘKI SYLWIAZ !!!
MOI ZNAJOMI TROCHĘ SIE KRZYWILI JAK PIERWSZY RAZ USŁYSZELI TO IMIE!!!!ALE JA JUŻ ZDANIA NIE ZMIENIE, MOJEMU DARKOWI TEŻ SIE STRASZNIE PODOBA I JUŻ MÓWI DO NIEJ MIŚIALINKA!!!!

POZDRAWIAM
:-* :-* :-*

Zdecydowaliśmy się na Maję Joannę. Maja to nie świete imię i moja kochana babcia w grobie by się przewracała :)

MArtka!

Michalinka to śliczne imię i twojej córuni na pewno się spodoba. :laugh:

Izabelko!

Maj atez mi się barzdo podoba i gdyby nie to ,że dwie córki naszych znajomych mają tak na imie to kto wie czy i nasza córunia tak by na imię nie miała. Teraz to już jestem zakochana w imieniu Zuzanka. :laugh:

reklama
Martka Michalinka tez mi sie podoba moj maz jest Michal ja tez myslalam o Michalince ale maz protestuje trudno
Izabelka moja niunia tez miala byc Maja ale zanjomi juz maja mala Maje.
Wiec teraz obstawiamy z mezem ja na Kinge maz na Kaje ale to sie jeszcze okarze ;DPozdrawiam

Do góry